EUROLYGA 2023

Tysono Fury nuopuolis: dopingo teste – kokaino pėdsakas

Tysonas Fury pateko į naują skandalą. Sunkiasvorių pasaulio čempionas sulaukė įspėjimo, kad jo mėginyje aptikta kokaino. T.Fury dar praėjusią savaitę paskelbė, kad atšaukia pakartotinę kovą su buvusiu čempionu ukrainiečiu Volodymyru Klyčko.

T.Fury karjera gali ir baigtis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
T.Fury karjera gali ir baigtis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2016, 7:42 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:05 PM

Priežastis nebuvo žinoma, tačiau dabar viskas – daug aiškiau. T.Fury ir V.Klyčko anksčiau sutiko atlikti dopingo testus.

T.Fury rugsėjo 22 dieną turėjo pateikti šlapimo mėginį. Tai jis padarė Anglijoje. Rezultatai atskleidė, kad jo organizme buvo aptikta dopingui priklausanti medžiaga, kuri yra kertinė kokaine.

T.Fury gresia prarasti visus titulus, tačiau sportininkas dar gali reikalauti „B“ mėginio. ESPN gauti atsakymo apie situaciją iš T.Fury vadybininko Micko Hennessy nepavyko.

Neteks visko

Kai praėjusį penktadienį T.Fury paskelbė, kad nekovos su V.Klyčko, M.Hennessy pareiškė, kad sprendimas priimtas, nes boksininkas negali kovoti dėl medicininių priežasčių. Esą medikai teigė, kad boksininko būklė yra pernelyg sunki, kad jis galėtų kovoti.

„Tysonas iškart pradės gydymą, kurio reikia, kad pilnai atsistatytų. Mes ir Tysonas norime atsiprašyti. Jis labai liūdnas dėl šios situacijos“, – apie pasitraukimą tuomet kalbėjo M.Hennessy.

Įvairūs šaltiniai tvirtino, kad abi stovyklos bendravo tarpusavyje. Esą T.Fury gydytojas pareiškė, kad sportininkas turi psichologinių problemų.

Bet paaiškėjus, kad T.Fury dopingo mėginys – teigiamas, laukiama griežto bokso bendruomenės smūgio. Sportininkas turėtų prarasti visus pasaulio čempiono diržus, kuriuos turėjo ginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.