EUROLYGA 2023

Tysono Fury cirkas: keikėsi, baigė karjerą, o tada persigalvojo

Tysonas Fury pareiškė, kad boksas – „šūdo krūva“, tada socialiniame tinkle „Twitter“ pateikė necenzūrinį pasiūlymą ir galiausiai paskelbė, kad baigia karjerą. Dabar pasaulio sunkiasvorių čempionas pareiškė, kad „lieka“.

T.Fury.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
T.Fury.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
T.Fury mėginyje rasta draudžiamų preparatų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
T.Fury mėginyje rasta draudžiamų preparatų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 3, 2016, 3:42 PM, atnaujinta May 11, 2017, 1:42 PM

„Aš esu geriausias ir baigiu karjerą“, – tokius žodžius žinutėje „Twitter“ rašė 28 metų boksininkas, kuris neseniai pareiškė, kad spalio 29 dienos revanšo kova prieš Volodymyrą Klyčko neįvyks.

T.Fury praėjus keturioms valandoms po žinutės socialiniame tinkle pareiškė, kad tai buvo pokštas.

„Cha, cha. Manėte, kad taip lengvai atsikratysite „Čigonų Karaliaus“? Aš lieku. Tiesiog rodau jums, kokia yra žiniasklaida. Kai tik pasijusiu geriau, ginsiu tai, kas priklauso man – sunkiasvorių sostą“, – teigė T.Fury.

Anksčiau „Twitter“ jis rašė: „Boksas yra liūdniausias dalykas, prie kurio teko prisidėti. Krūva šūdo. Esu geriausias ir taip pat baigiu karjerą.“

T.Fury neseniai pateko į skandalą, kai į viešumą pateko informacija apie teigiamą dopingo testą. 28 metų boksininko organizme buvo rasta draudžiamo preparato, kurio galima aptikti ir kokaine. T.Fury yra pasaulio sunkiasvorių čempionas. Jis šį vardą gavo po to, kai įveikė V.Klyčko. Bokso pasaulis laukė revanšo, tačiau T.Fury paskelbė, kad nekovos, nes turi psichologinių problemų.

Paaiškėjus, kad T.Fury organizme rasta draudžiamų preparatų, jis turėtų prarasti sunkiasvorių pasaulio čempiono titulu pagal WBO ir WBA serijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.