EUROLYGA 2023

Bokso čempionas T. Fury sako, kad serga: „Negaliu susidoroti su bėdomis“

Pasaulio sunkiasvoris bokso čempionas Tysonas Fury atvirame interviu „Rollig Stone“ žurnalui atskleidė, kad vartojo kokainą tam, kad galėtų susitvarkyti su depresija, rašo BBC.

T.Fury.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
T.Fury.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 12:05 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:57 AM

T.Fury pripažino, kad turi daug psichologinių problemų ir dėl to nesitreniravo nuo pat gegužės mėnesio.

„Aš gėriau – nuo pirmadienio iki penktadienio ir tada iki pat sekmadienio. Ne tik gėriau, bet ir vartojau kokainą. Aš negaliu susidoroti su bėdomis ir man padeda tik gėrimas“, – pasakojo 28-erių boksininkas.

Neseniai sportininkas pareiškė, kad baigia karjerą, bet po poros valandų jau teigė, kad tik pajuokavo.

„Gydytojai sako, kad turiu bipolinio sutrikimo požymių. Esu linkęs į maniakinę depresiją. Tikiuosi, kad mane kas nors nužudys, kol pats nenusižudžiau“, – atviras buvo T.Fury.

T.Fury pasaulio sunkiasvoriu bokso čempionu pagal WBA, IBF, WBO ir IBO organizacijas tapo praėjusių metų lapkritį, kai po dvylikos raundų kovos palaužė Volodymyrą Klyčko.

Po dviejų savaičių jis prarado IBF diržą, nes atsisakė kovoti su Viačeslavu Glazkovu. Netrukus T.Fury pradėjo tartis dėl revanšo kovos su V.Klyčko. Boksininkai turėjo kautis liepą, bet tada ji buvo atšaukta, nes T.Fury teigė patyręs traumą.

Vėliau patvirtinta, kad kova vyks spalio 29-ąją, bet ir ji atšaukta. T.Fury treneris ir dėdė Peteris teigia, kad nesitiki, jog T.Fury kausis anksčiau nei iki 2017 metų, nes turi rimtų bėdų.

Kalbėdamas su „Rolling Stone“ T.Fury teigė, kad yra raganų medžioklės auka. Pasak jo, po pergalės prieš V.Klyčko visi pradėjo jo nekęsti.

„Mėgau boksą, bet dabar jo nekenčiu“, – rėžė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.