EUROLYGA 2023

Po „skyrybų“ su treneriu Rūta Meilutytė: „Kol kas treniruojuosi Kaune“

Nors treneris Jonathanas Ruddas keliasi dirbti į Airiją, olimpinė čempionė plaukikė Rūta Meilutytė ir toliau konsultuosis su juo dėl tolimesnių savo planų. Šiuo metu 19-metė plaukikė pradėjo intensyvias treniruotes Kaune.

Rūta Meilutytė<br>AFP nuotr.
Rūta Meilutytė<br>AFP nuotr.
Rūta Meilutytė<br>AFP nuotr.
Rūta Meilutytė<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 30, 2016, 9:43 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 7:45 PM

„Esu labai dėkinga Jonui už visa tai, ką drauge pasiekėme ir išgyvenome. Labai pasiilgsiu darbo su Jonu. Tikiuosi, dar turėsime galimybę dirbti drauge ateityje. Žinau, kad galėsiu jam visada paskambinti, kai reikės pagalbos ir patarimo. Dabar noriu apsvarstyti, ką noriu daryti plaukime šiuo metu, nes yra daug pasaulinės klasės plaukimo programų, ir aš galiu apsispręsti dėl savo ateities. Aišku, tam bus svarbi ir Jono nuomonė“, – trečiadienį sakė R.Meilutytė.

Sportininkė svarsto kelis pasiūlymus, tačiau kol kas daugiausiai dėmesio skiria individualioms treniruotėms Girstučio baseine.

„Esu labai dėkinga visiems, kas mane palaiko. Vėl noriu plaukti ir siekti rezultatų. Tam turiu atgauti buvusią formą. Kol kas turiu aiškų planą, kurio laikysiuosi Lietuvoje“, – sakė R.Meilutytė.

 Rūtos Meilutytės karjeroje antradienį įvyko rimtos permainos. Devyniolikmetės olimpinės čempionės treneris Jonas Ruddas palieka Plimuto koledžą ir nuo šiol dirbs Airijos rinktinėje.

„Tikrai gaila palikti tai, ką čia sukūriau, bet naujas darbas – tikra garbė man“, – pranešė jis ir kartu paskelbė, kad baigia darbą Plimute.

R.Meilutytė praėjusiose Rio žaidynėse liko septinta ir J.Ruddas sulaukė daug kritikos. 

„Gaila palikti tokius sportininkus, tačiau dabar stengsiuosi padėti airiams, kad jų plaukikai pasiektų aukštumų olimpiniame baseine“, – žadėjo jis.

R.Meilutytė su J.Ruddu dirbo septynerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.