EUROLYGA 2023

Kardinalūs kūno pokyčiai Žydrūnui Savickui turnyre sublizgėti nepadėjo

Nors tituluotas galiūnas Žydrūnas Savickas neseniai privertė aikčioti Lietuvą ir pasaulį savo kardinaliai pasikeitusia išvaizda, tačiau naujosios formos negarantavo jam sėkmingo sugrįžimo į sportą.

„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 9:39 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:13 PM

„Ultimate Strongman World Championships“ turnyre Didžiojoje Britanijoje pademonstruoti puikių rezultatų sportininkui nepavyko ir lietuvis liko septintas.

Tačiau pats sportininkas savo pasirodymu yra patenkintas ir sulaukęs visuomenės nuostabos dėl pasiekto rezultato teigė, jog yra geriausios formos per paskutinis penkerius metus.

„Esu geriausios sportinės formos per paskutinius penkerius metus. Ne visada varžybose tikslas yra laimėti. Kartais varžybose tiesiog būna keliami kiti tikslai. Tikrasis sugrįžimas į varžybas bus 2017 metais, tuomet tikslas jau bus vieta“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė Ž.Savickas.

Jau 9 mėnesius po traumos atsigaudinėjantis Ž.Savickas reabilitacijos metu neatpažįstamai pasikeitė. 41-erių sportininkui pavyko atsikratyti daug riebalų ir išryškinti įspūdingus raumenis.

Daug pagyrų iš aplinkiniu tuomet sulaukęs galiūnas teigė, jog pakeitė savo mitybos įpročius bei pradėjo dar intensyviau sportuoti.

„Sportuoju dabar du arba tris kartus per dieną. Noriu sugrįžti žymiai sveikesnis, stipresnis ir greitesnis. Pokyčiai įvyko natūraliai. Riebalą sudeginau, o kadangi labai intensyviai sportuoju, tai ir raumenys išliko.

Dabar sveriu kiek mažiau nei 160 kg. Noriu su kuo mažesniu svoriu pagerinti greičio savybes, ištvermę. Gal jėgos tokios pat neturėsiu, bet manau, kad bent 85-90 proc. savo buvusios jėgos, kuria pasižymėjau sverdamas 180 kg, turėčiau turėti“, – neseniai lrytas.lt pasakojo Ž. Savickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.