EUROLYGA 2023

Buvusio pasaulio bokso čempiono nuopuolis: neatpažįstamas Tysonas Fury sveria 160 kilogramų

Buvęs pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas, britas Tysonas Fury vėl treniruojasi. Kol kas jo treniruotes sudaro tik lengvas bėgimas, kadangi sportininkas sveria 160 kilogramų.

T.Fury.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
T.Fury.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2017, 10:07 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 12:56 AM

„Tie, kurie sako, kad aš storas – taip, tikrai. Šiuo metu sveriu apie 160 kilogramų, tačiau numesti svorį man – lengva. Esu tai daręs jau daugybę kartų“, – sakė pats boksininkas.

206 cm ūgio T.Fury 2015 metais tapo pasaulio čempionu pagal IBF, WBO ir WBA versijas. Tada jis įveikė Volodymyrą Klyčko, tačiau galiausiai prarado visus diržus, nes buvo pagautas vartojęs dopingą ir atsisakė ginti titulus.

Dabar jis rengiasi sugrįžimui, tačiau kelias atgal į ringą žada būti ilgas. Šiuo metu T.Fury net neturi teisės boksuotis.

„Jis turi daug problemų, su kuriomis turi susitvarkyti. Tai dopingo ir kiti medicininiai klausimai. Jis su mumis nesikalbėjo, tad Tysonas lieka diskvalifikuotas. Jeigu užsimanys ir vėl boksuotis, turės kreiptis į mus“, – buvusio čempiono situaciją komentavo Didžiojos Britanijos bokso federacijos generalinis sekretorius Robertas Smithas.

Tačiau tokie žodžiai T.Fury – nė motais.

„Esu pasirengęs suteikti šansą su manimi kovoti Tony Bellew arba Deonty Wilderiui. Jeigu jie to nori – tegu kreipiasi į mane. Galiu lipti į ringą, nes turiu Airijos boksininko licenziją. Nenoriu turėti nieko bendro su Didžiosios Britanijos federacija – jie tik baudžia mane“, – kalbėjo T.Fury.

Jis kartu atskleidė, kad į ringą grįš gegužės 13 dieną ir ieško varžovo. Ar jam užteks dviejų mėnesių tam, kad atsikratytų antsvorio?

Prieš kovą su V.Klyčko, T.Fury sugebėjo greitai numesti 30 kilogramų, tad panašu, kad viskas įmanoma. Nuo paskutinės jo kovos jau praėjo 15 mėnesių.

Pamatyti, kaip atrodo T.Fury, galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.