EUROLYGA 2023

Imtynininkė D. Domikaitytė turnyre Vokietijoje iškovojo bronzą

 

 Lietuvės ant nugalėtojų podiumo
 Lietuvės ant nugalėtojų podiumo
 Lietuvės ant nugalėtojų podiumo
 Lietuvės ant nugalėtojų podiumo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 6, 2017, 9:06 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 9:08 PM

Vokietijos „Grand Prix“ moterų imtynių turnyre lietuvė Danutė Domikaitytė užėmė trečiąją vietą. 

Šiaulių sporto mokyklos „Atžalynas“ auklėtinė ketvirtfinalyje 0:7 pralaimėjo būsimai nugalėtojai kanadietei Olivijai Dibacco. Paguodos kovoje dėl bronzos medalio D. Domikaitytė 10:0 nugalėjo norvegę Heddą Strand. 

Svorio kategorijoje iki 60 kg Giedrė Blekaitytė nusileido lenkei Agnieszkai Krol ir tarp dešimties dalyvių liko aštunta. 

Tarp suaugusių tokio aukšto rango varžybose debiutavusi Kornelija Zaicevaitė pralaimėjo dvi kovas ir liko paskutinė. 

Moterų turnyre galynėjosi 98 imtynininkės. 

„Visos panelės kovojo gerai, pamatėme klaidas, taisysime. Danutės varžovė kanadietė iš esmės nieko neparodė, bet dirbo kaip traktorius, lipo ant galvos ir rinko po tašką už išstūmimą. Giedrė perėjo į lengvesnę svorio kategoriją, jai reikia laiko adaptuotis naujoje aplinkoje, o šiemet septyniolikos sulaukusi Kornelija taip pat žvalgosi po naują suaugusių imtynių pasaulį. Iš jos tikrai nieko nereikalaujam, tik tikimės, kad pastaruoju metu gan brandžias imtynes rodančiai panelei kovos su pasaulinio lygio varžovėmis pravers šiemet vyksiančiuose pasaulio ir Europos jaunimo čempionatuose“, – savo auklėtinių pasirodymą komentavo treneris Aivaras Kaselis. 

Jaunių turnyre Kamilė Gaučaitė (70 kg) pelnė sidabro medalį. Prieš finalinę kova per apšilimą lietuvė susižeidė ranką ir lemiamoje imtyje pralaimėjo rusei Alionai Timofejevai. Šioje svorio kategorijoje kovojo 11 sportininkių. 

Auksė Rutkauskaitė (65 kg, 17 dalyvių) užėmė 11-ąją vietą, Viktorija Augustauskaitė (56 kg, 19) – 11-ąją, Emilija Sudarytė (46 kg, 16) – 13-ąją, Ineta Dantaitė (60 kg, 16) – 15-ąją. 

Jaunių turnyre kovojo 127 sportininkės. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.