EUROLYGA 2023

Fechtuotojų kovose Kaune medalius skynė ir latviai

Savaitgalį Kaune vyko „Arimex“ jaunučių ir vaikų fechtavimo turnyras. Keturiose amžiaus grupėse varžėsi per 100 sportininkų iš Lietuvos ir Latvijos.

 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
 "Arimex" varžybos Kaune
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2017-11-27 22:27, atnaujinta 2017-11-27 22:29

Pirmąją dieną vyko mergaičių varžybos, o gimusių 2008-siais nugalėtoja tapo A. Carkova, finale 8:5 nugalėjusi P. Vitonę. Bronzos medaliais pasipuošė P. Eitmantytė ir L. Pučinskaitė. Berniukų grupėje nugalėjo R. Rauktys, finale užtikrintai įveikęs D. Gavriną, trečiąsias vietas užėmė V. Vičinas ir A. Pilsudskas.

Vyresnių – 2006-siais gimusių grupėje mergaičių aukso medalį iškovojo latvė A. Jegorova, sidabro medalis atiteko L. Zaronskytei, o bronzą ant kaklo pasikabino G. Selvenytė ir S. Zavjalova. Berniukų aukso medalis taip pat iškeliavo į Latviją – jį iškovojo P. Kožemiakinas, finale nugalėjęs kitą savo tautietį A. Malinovskį, o bronzos medaliais džiaugėsi M.Sipavičius ir I. Dedūra.

2004-ųjų amžiaus grupėje nugalėtoja tapo latvė E. Babenka, sidabras atiteko A. Pylinovai, o bronzos medaliai papuošė K. Prokopovič ir Latvijos sportininkė D. Besecka. Vaikinų grupėje nenugalimas buvo I. Ivaškovas, kuris be pralaimėjimų kovojo iki pat varžybų pabaigos. A. Tamošiūnas iškovojo sidabrą, o M. Medišauskas ir A. Pupinas – bronzą.

2002-siais gimusių fechtuotojų grupėje nenugalima buvo latvė N. Mihejeva, antrąją vietą iškovojo L. Grabovskytė, bronzos medaliais pasipuošė G. Bingelytė ir latvė J. Bižane. Vaikinų akistatose įtempta kova vyko tarp be pralaimėjimų kovojusių fechtuotojų A. Rinkevičiaus ir M. Lozenkos, 0 sėkmė nusišypsojo A. Rinkevičiui – jis tapo varžybų nugalėtoju.

Varžybos buvo kupinos azarto ir emocingų kovų, o joms pasibaigus pradėta rengtis „Lietuvos taurės 2017“ varžyboms ir Lietuvos fechtavimo 70-mečiui. Varžybos sutrauks geriausius Lietuvos fechtuotojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.