EUROLYGA 2023

Legendinis rankinio treneris Antanas Skarbalius: „Esu įsitikinęs mūsų rinktinės sėkme“

Pastarosios kelios savaitės Lietuvos rankiniui itin reikšmingos. Tiek vyrų, tiek moterų rinktinės šiuo metu kaunasi dėl patekimo į svarbiausius nacionalinius turnyrus – pasaulio bei Europos čempionatą.

 LRF nuotr.
 LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 11:43 AM, atnaujinta May 31, 2018, 11:44 AM

Jau gegužės 31 dieną Lietuvos moterų rankinio rinktinė bandys žengti tvirtą žingsnį link Europos čempionato rungtynėse su Vokietija, vėliaų jų laukia susitikimas išvykoje su ispanėmis ir tuomet estafetę perims jau vyrų rinktinė. Fantastiškai pirmajame pasaulio čempionato atrankos etape atrodžiusiai Lietuvos rinktinei beliko islandų barjeras. Su jais birželio 8 dieną Lietuvos rinktinė žais Vilniaus „Siemens“ arenoje, o birželio 13 dieną laukia atsakomosios rungtynes Reikjavike.

Prieš būsimus svarbiausius Lietuvos rankiniui startus legendinis Lietuvos rankinio treneris profesorius Antanas Skarbalius optimizmo nestokojo. Šiuo metu Kauno „ACME – Žalgiris“ moterų klubą treniruojantis strategas buvo pirmasis Lietuvos vyrų rankinio rinktinės treneris. Jo vadovaujam komanda sužaidė pirmąsias oficialias rungtynes Lietuvos rankinio istorijoje būtent prieš Islandiją, kuri pirmoji pripažino Lietuvos nepriklausomybę ir pasikvietė tuometinę mūsų rinktinę draugiškoms rungtynėms.

Apie pirmąją kelionę, dabartines rinktines galimybes ir bendras rankinio tendencijas Antanas Skarbalius papasakojo ir pasidalino savo įžvalgomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.