EUROLYGA 2023

Paskelbta mažojo regbio rinktinės sudėtis turnyrui Kroatijoje

Lietuvos vyrų mažojo regbio (regbio-7) rinktinė ketvirtadienį ryte išvyko į Kroatiją, kur penktadienį ir šeštadienį kovos Europos čempionato „Trophy“ diviziono turnyro pirmajame etape.

 Regbio rinktinė paskelbė savo sudėtį.<br> LRF nuotr.
 Regbio rinktinė paskelbė savo sudėtį.<br> LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2018, 10:46 AM

Lietuvos regbininkai B grupėje žais su Rumunijos, Kipro ir Vengrijos komandomis.

Prieš kelionę į Kroatiją Lietuvos ekipos treneris iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR) Sabelo Kolanisi paskelbė Lietuvos komandos sudėtį. Joje yra net aštuoni Šiaulių „Baltrex-Šiaulių“ žaidėjai, trys – Kauno „Žalgirio“, o taip pat pirmą kartą į vyrų komandos sudėtį įtrauktas Šiaulių sporto gimnazijos atstovas Matas Miežys.

Lietuvos vyrų rinktinės sudėtis: Domantas Bagužis, Vytaras Bloškys, Ignas Jankaitis, Armandas Kalinauskas, Tautvydas Krasauskas, Donatas Trumpickas, Martynas Lianzbergas, Matas Miežys, Žygimantas Radžius, Paulius Sugintas, Domantas Tautkus, Tomas Zibolis. Treneris – Sabelo Kolanisi. Vadovas – Paulius Zubavičius. Gydytojas – Almantas Viruišis.

Penktadienį 13.06 val. lietuviai žais su Kipru, 15.51 val. – su Vengrija, 18.14 val. – su Slovakija.

Antras ir lemiamas „Trophy“ turnyro etapas vyks birželio 30 – liepos 1 dienomis Šiaulių savivaldybės stadione. Šiose varžybose kovojama ne tik kelialapio į elitinį „Grand Prix“ divizioną, bet ir dėl galimybės dalyvauti olimpiniame atrankos turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.