EUROLYGA 2023

Lietuvos boksininkui atkaklioje kovoje nepavyko įtikinti teisėjų

Budapešte vykstančiame pasaulio jaunimo bokso čempionate sekmadienį į ringą kopė vienintelis planetos pirmenybėse kovojantis lietuvis Liudvikas Lagunavičius. Svorio kategorijos per 91 kg pirmoje kovoje L.Lagunavičius susitiko su Kanados atstovu Tethuachu Chuolu.

 L.Lagunavičius pralaimėjo pirmąją kovą.<br> A.Pliadžio nuotr.
 L.Lagunavičius pralaimėjo pirmąją kovą.<br> A.Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2018, 5:26 PM, atnaujinta Aug 26, 2018, 5:58 PM

Labai atkaklios ir permainingos kovos nugalėtoją lėmė papildomas teisėjų balsavimas.

Du teisėjai pergalę taškais 29:27 skyrė kanadiečiui, vienas 29:27 įžvelgė lietuvio pranašumą, o dar du teisėjai užfiksavo lygiąsias 28:28. Pastarieji turėjo pasirinkti, kuriam boksininkui atiteks pergalė ir ją skyrė L.Lagunavičiaus varžovui. Tad Kanados boksininkas laimėjo taškais 4:1 ir pateko į ketvirtfinalį.

Pasaulio jaunimo čempionate dalyvauja 359 boksininkai ir boksininkės iš 65 valstybių. Čempionate kovojama ir dėl kelialapių į jaunimo vasaros olimpines žaidynes, kurios spalio 6-18 dienomis vyks Argentinos sostinėje Buenos Airėse. Norint į jas patekti, lietuviui reikėjo pasiekti pirmenybių pusfinalį.

Šiais metais jaunimo grupėje debiutavęs 18-metis L.Lagunavičius tapo Lietuvos čempionu, o tarptautiniame Dano Pozniako turnyre Vilniuje kaunietis iškovojo bronzos medalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.