EUROLYGA 2023

Sportinių aprangų gamintojas sukūrė naują aprangą, kuri džiugins moteris

Pilni energijos kovos menų sportai, dinamiškas apsisukimas ar atsipalaiduojanti pilates – atitinkama apranga sportuojančioms moterims turi reikšmę. „Reebok Hero Bra” kolekcija tai sporto liemenėlės su įvairiais krūtų palaikymo lygiais, užtikrinančios komfortą nepriklausomai nuo pasirenkamo aktyvumo, pritaikytos labiausiai reikliems treniruočių iššūkiams!

 Reebok išleido naują aprangą skirtą moterims.
 Reebok išleido naują aprangą skirtą moterims.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2018, 6:49 PM

Daugeliui moterų problema susijusi su tinkamos sporto liemenėlės pasirinkimu siejasi su atsisakymu sportuoti. Diskomfortiškas spaudimas, nepakankamas palaikymas intensyvaus judesio metu, oro nepralaidžios medžiagos, tai yra tik keletas sutinkamų sunkumų. „Hero Bra” yra sekantis „Reebok” prekės ženklo dizainerių darbų efektas, kurie daugelį metų dirba su revoliuciniais sprendimais kuriant sportinę aprangą.

Sportinių liemenių kolekcija siūlo palaikymo lygius, pritaikytus įvairiems treniruočių poreikiams - vidutinius ir aukšto lygio.

Moterims, renkančioms didelio intensyvumo sporto rušis, bėgimą ar kovos sportą, buvo sukurtas POWER modelis (aukštas palaikymo lygis). Krūtis dengianti konstrukcija, reguliuojamos petnešėlės bei užsegimas kabliuku užtikrina stabilumą net ir pačių reikliausių pratimų metų. Minkštas trikotažas sujungtas su Speedwick technologija suteikia odai komfortinę vėsą ir sausumą. Be to, specialios formos kaušeliai suteikia aukšto lygio palaikymą, taip pat ir C ir D dydžio krūtims.

Liemenėlė RACER suprojektuota vidutinio intensyvumo aktyvumui, tokiam kaip spinningas, šokiai ar treniruoklių salė. Bokso išpjovos užpakalyje leidžia rankoms laisvai judėti. Keturių centimetrų pločio juosta kruties apačioje bei apatinis ir uždengtas priekis užtikrina vidutinį palaikymo lygį. Papildomai liemenėlė pagaminta naudojant pažangią „Speedwick” technologiją, kuri iš kūno paviršiaus šalina prakaitą.

STRAPPY (vidutinio lygio palaikymas) yra idealus modelis mažo intensyvumo treniruotėms, tokioms kaip jogas, pilate arba barre. Tinkleliniai įdėklai šonuose kartu su technologija Speedwick leidžia odai kvėpuoti. Plonos petnešėlės ir V formos iškirptė patogiai palaiko krūtinę ir minimalizuoja sukrėtimus.

POWER, RACER ir STRAPPY modelius jungia tris bendri bruožai:

STABILUMAS – į priekį nukreiptos šoninės siūlės patogiai palaiko krūtinę, užtikrinant pilną kontrolę.

PRITAIKYMAS – po krūtine esanti praplesta juosta užtikrina kad medžiaga tvirtai laikosi prie kūno ir lieka vietoje judėjimo metu.

ORO PRALAIDUMAS – tinkleliniai įdėklai leidžia odai kvėpuoti, suteikiant komforto ir gaivumo pojūtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.