EUROLYGA 2023

A. Zuoza papildė tarptautinių Europos tinklinių varžybų supervizorių sąrašą

Europos tinklinio konfederacija (CEV) patvirtino ir įtraukė Lietuvos atstovą į tarptautinių CEV salės tinklinio varžybų supervizorių sąrašą. Nuo šiol Lietuva turi savo supervizorių salės tinklinio varžyboms Europoje.

 A.Zuoza įvykdė neelinį pasiekimą.<br> LTF nuotr.
 A.Zuoza įvykdė neelinį pasiekimą.<br> LTF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2018, 6:22 PM

Pirmuoju oficialiu supervizoriumi iš Lietuvos Europos tinklinio varžybose tapo Aurelijus Kazys Zuoza, kuris praėjusią savaitę CEV taurės varžybose tarp vyrų Soligorsko „Šachtior" (Balturusija) ir Pirėjo „Olympiakos" (Graikija) buvo paskirtas supervizoriumi ir pirmą kartą atstovavo Lietuvai šiose pareigose.

„Tai buvo labai svarbi patirtis. Teko ne tik įtemptai dirbti ganėtinai sunkiose penkių setų rungtynėse, tačiau ir  parsivežti nemažai minčių, kurias, manau, būtų galima įgyvendinti ir tobulinant Lietuvos salės tinklinio varžybų vykdymą. Esu labai dėkingas už visą suteiktą pagalbą mūsų tarptautinės kategorijos teisėjui Audriui Gargasui ir Lietuvos tinklinio federacijai, kuri padarė tikrai didelį darbą, siekdama, kad Lietuvos atstovai būtų matomi ir tarptautinėje tinklinio arenoje", –  džiaugėsi A. Zuoza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.