EUROLYGA 2023

Eros pabaiga? Mindaugas Griškonis – tik 16-as Europos čempionate

Europos irklavimo čempionatas Liucernoje (Šveicarija) niūriai susiklostė vienam geriausių šalies sportininkų Mindaugui Griškoniui. 33-ejų daugkartinis pasaulio ir Europos čempionatų prizininkas Šveicarijoje užėmė tik 16-ąją vietą.

Mindaugas Griškonis pasirodė nesėkmingai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mindaugas Griškonis pasirodė nesėkmingai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2019, 11:40 AM, atnaujinta Jun 2, 2019, 11:50 AM

Vienviečių valčių savo atrankos plaukime jis finišavo paskutinis šeštas, paskui laimėjo paguodos varžybų pusfinalį, o sekmadienį C finale buvo ketvirtas (7 min. 3,22 sek.). Tad galutinėje įskaitoje atiteko 16-oji pozicija.

Vyrų porinių dviviečių valčių B finale Dovydas Nemeravičius ir Saulius Ritteris užėmė antrąją vietą ir galutinėje įskaitoje buvo aštunti. Mūsų šalies irkluotojai 2000 m distanciją įveikė per 6 min. 19,44 sek.

Moterų pavienių dviviečių valčių B finale lietuvės Viktorija Senkutė ir Kamilė Kralikaitė finišavo antros (7 min. 23,44 sek.) ir galutinėje įskaitoje taip pat užėmė aštuntąją vietą.

Vyrų porinių keturviečių B finale Dominykas Jančionis, Aurimas Adomavičius, Rolandas Maščinskas ir Giedrius Bieliauskas liko penkti (6 min. 0,02 sek.), o galutinėje įskaitoje – 11-i.

Kovą dėl medalių Europos čempionate tęsia porinę dvivietę irkluojančios lietuvės Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.