EUROLYGA 2023

Koronaviruso akivaizdoje – amerikiečius įsiutinęs NFL žaidėjo elgesys

Amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) žaidėjas Derriusas Guice‘as pasidalinęs socialiniuose tinkluose nuotrauka sukėlė tikrą audrą JAV.

 Derriusas Guice'as supykdė savo poelgiu amerikiečius.<br> Lrytas.lt montažas
 Derriusas Guice'as supykdė savo poelgiu amerikiečius.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2020, 5:12 PM, atnaujinta Mar 20, 2020, 5:14 PM

Šalyje COVID-19 užsikrėtimų atvejų skaičius artėja 15 tūkstančių link, o gyventojams rekomenduojama vengti susibūrimo vietų bei laikytis saugaus atstumo vienas nuo kito.

Tačiau 22-ejų sportininkas spjovė į tai ir paviešino nuotrauką iš vakarėlio jachtoje, kurioje jį supa šešios merginos.

Vašingtono „Redskins“ komandos žaidėjas dėl tokio savo elgesio sulaukė karčios kritikos. Žurnalistas Mike Wise'as „Twitter“ tinkle negailėjo sportininkui aštrių žodžių.

„Suprantu, kad iš tokių jaunų sportininkų negalime reikalauti tokių elgesio standartų, kokių ir mes patys kartais neturime, tačiau kas nors pasakykite jam, kaip tai kvailai ir nejautriai atrodo viruso aukų atžvilgiu“, – rašė žurnalistas.

Kiti stebėjosi, kam D.Guice'as apskritai tokiu metu sugalvojo kelti tokio pobūdžio nuotraukas į viešumą. Maža to, sportininkas kritikams atkirto, kad jie neviršijo leidžiamo 10-ies žmonių skaičiaus susibūrimuose.

Pastaruoju metu jau ne vienas žymus sportininkas pateko į skandalų sūkurį dėl savo neadekvataus elgesio. Kiek anksčiau Serbijos žiniasklaida pranešė, kad 22-ejų Madrido „Real“ futbolininkas Luka Jovičius, atvykęs į savo gimtąją šalį iš Ispanijos, nepaisė šalyje taikomos 14 dienos saviizoliacijos visiems grįžusiems iš užsienio ir nusprendė pasilinksminti gimtadienio vakarėlyje.

L.Jovičių į namus išleido pats „Real“ klubas, tačiau buvo nurodyta karantino laikotarpį praleisti namuose.

Rudy Gobert'as buvo pirmasis užsikrėtęs virusu NBA pasaulyje, tačiau jam teko iš karto viešai atsiprašinėti. Krepšininkas dar nežinodamas, kad serga, leido sau pokštauti ir vienoje iš spaudos konferencijos metu demonstratyviai lietė visu mikrofonus, taip pašiepdamas NBA žaidėjams atsiųstas rekomendacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.