EUROLYGA 2023

Sporto kino festivalis siūlo: pamatykite filmą „Monstrų gaudytojai“

Sporto kino festivalis drauge su olimpine video platforma „Olympic Channel“ tęsia tradiciją ir kviečia savaitgalį praleisti su geru filmu apie sportą. Šįkart svetainėje LTOK.LT pamatykite filmą „Monstrų gaudytojai“ („Shredding Monsters“).

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2020, 12:40 PM, atnaujinta Apr 24, 2020, 12:42 PM

Pamirškime Godzilą, King Kongą ar Guliverį. Šis filmas apie kitokius monstrus – apie 20 metrų cunamių ir viesulų sukeltas bangas, kurias geriausi pasaulio bangų medžiotojai gaudo keliaudami po visą pasaulį.

Įsitaisykite patogiai, tačiau įsikibkite į atlošą, nes tai, ką pamatysite, gali išversti iš krėslo. Garrettas McNamara ir kiti geriausi pasaulio banglentininkai išsiruošė į beprotišką kelionę, tikėdamiesi sugauti didžiausią metų bangą ir priversti pašiurpti jūsų odą.

Filmo trukmė – 45 minutės.

Filmą „Monstrų gaudytojus“ („Shredding Monsters“) rasite ČIA 

LTOK.LT svetainėje taip pat galite pamatyti anksčiau rodytus filmus „Nagano juostos“, „Auksinė karta“ bei „Pergalės kaina“.

Juostą „Monstrų gaudytojai“ „Sporto kino festivalio“ lankytojai galėjo pamatyti praėjusių metų gruodžio mėnesį. Festivalis vyko Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Forum Cinemas“ kino teatruose.

Festivalį organizuoja Lietuvos tautinis olimpinis komitetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.