EUROLYGA 2023

Olimpinę svajonę iškeitė į filmų suaugusiems vaidmenį: „Pavargau būti gera mergaite“

Filipinų kilmės amerikietė Melissa Bulanhagui ilgą laiką svajojo apie olimpines žaidynes, tačiau galiausiai priėmė drąsų sprendimą, kuris pakeitė jos gyvenimą.

 Olimpinę svajonę iškeitė į filmų suaugusiems aktorės darbą: „Pavargau būti gera mergaite“.<br>Instagram/Lrytas.lt nuotr.
 Olimpinę svajonę iškeitė į filmų suaugusiems aktorės darbą: „Pavargau būti gera mergaite“.<br>Instagram/Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-19 11:18

„Bręsdama pradėjau galvoti apie visai kitus dalykus, pavargau būti gera mergaitė ir atradau visai kitą pasaulį“, – dailystar.co.uk kalbėjo M.Bulahangui.

29-erių buvusi dailiojo čiuožimo atletė 2006 m. JAV jaunimo čempionate laimėjo bronzą. Šalies treneriai jai prognozavo šviesią ateitį, tačiau ši 2011 m. nusprendė atstovauti Filipinams.

Mergina argumentavo savo sprendimą tuo, kad toks pasirinkimas jai galėtų nutiesti kelią į Sočio olimpines žaidynes. Tačiau Filipinų dailiojo čiuožimo federacija priėmė netikėtą sprendimą – į Rusiją išsiuntė ne šalies čempionę M.Bulanhagui, o jaunimo varžybų nugalėtoją.

„Laimėjau šalies čempionatą, todėl turėjo vykti olimpinę atranką. Paklausiau apie paraišką į tas varžybas, tačiau jie man atsakė, kad ten siųs jaunimo čempionę. Dėl savo svajonės daug dirbau ir paaukojau, man tai buvo didelis smūgis.

Nusprendžiau, kad mano čiuožėjos karjera nebeturi prasmės. Išvykau į Tailandą, ten dar mėginau padėti su dailiojo čiuožimo programa, tačiau norai prasilenkė su reaybe. Vis dar buvau jauna, o jie iš manęs norėjo lyderystės, norėjo, kad apmokyčiau vyresnius trenerius.

Galiausiai nusprendžiau grįžti į JAV, apsigyvenau nedideliame Kolorado valstijos miestelyje.

Ten nenutolau nuo sporto, pradėjau treniruoti čiuožėjas, tiesa, tuo pat metu jau dirbau padavėja ir pardavėja.

Vis dėlto krūvis buvo per didelis. Pradėjau vartoti daug alkoholio. Nebežinojau, ką veikti, todėl pasirašiau avantiūrai išvykti į Kaliforniją.

Ten pradėjau ieškoti, kaip prasimanyti pinigų, susidomėjau galimybe filmuoti save ir tai tiesiogiai transliuoti internetu.

Stebėjau, kaip tai daro kitos merginos, ir pabandžiau pati. Pamenu, kad greitai užsidirbau apie 200 JAV dolerių“, – pasakojo M.Bulanhagui.

Netrukus mergina sulaukė vis daugiau pasiūlymų filmuotis, kol galiausiai pilnai pasinėrė į filmų, skirtų suaugusiems, industriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?