EUROLYGA 2023

Kaunas atidaro naują irklavimo bazę

Ketvirtadienį kauniečiai atidarys naująją Kauno sporto mokyklos „Bangpūtys“ irklavimo bazę Lampėdžio ežere. Lietuvos irklavimo meka krikštijamas vandens sporto kompleksas publiką pasitiks su gyva muzika.

 Kaune atidaroma nauja sporto bazė.<br> Kaunas.lt nuotr.
 Kaune atidaroma nauja sporto bazė.<br> Kaunas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2020, 4:48 PM

Lietuvoje vis labiau populiarėjant vandens sportui, irklavimo mėgėjai ir profesionalai pagaliau turi vietą, kur galės kokybiškai ir rezultatyviai tobulinti yrių sinchroną. Lampėdžio ežero pakrantėje per dvejus metus iškilo nauja, viena moderniausių Europoje, Kauno sporto mokyklos „Bangpūtys“ irklavimo bazė.

„Tai didelis įvykis ne tik miestui, bet ir visai šaliai, todėl paminėsime jį tinkamai. Kaune išugdytas ne vienas olimpietis irkluotojas, čia treniravosi ir užaugo daugkartiniai Europos ir pasaulio čempionai. Tad su naujojo komplekso atidarymu tikimės dar stipresnio šių sporto šakų proveržio“, – kalbėjo Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Pasak irklavimo sporto atstovų, Lampėdžio ežero pakrantėje iškilusi bazė išsiskiria ne tik savo infrastruktūra, bet ir geografine padėtimi. Artimiausią tokio lygio kompleksą, esantį ne už miesto ribų, specialistai regi tik Šveicarijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.