EUROLYGA

Rusijos tenisininkas A. Rubliovas negali susitaikyti, kad Vimbldonas jam uždarė duris

Andrejus Rubliovas negali susitaikyti su Vimbldono turnyro rengėjų sprendimu iš turnyro išmesti Rusijos ir Baltarusijos tenisininkus.

A. Rubliovas.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
A. Rubliovas.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-08 23:13, atnaujinta 2022-05-08 23:17

„Šis draudimas neturi prasmės. Žaisdami galime padėti daug daugiau nei būdami atskirti“, – pareiškė Maskvoje gimęs žaidėjas.

Rusijos tenisininkas prisipažįsta, kad nenori suteikti sau klaidingų vilčių dėl pasirodymo Vimbldone. Jo nuomone, labai mažai tikėtina, kad anglai persigalvos.

Praėjusį mėnesį Vimbldono organizatoriai paskelbė, kad iš šių metų turnyro pašalina žaidėjus iš Rusijos ir Baltarusijos.

„Neteikiu sau vilties. Jei organizatoriai jau paskelbė vieną sprendimą, nemanau, kad jie gali jo pakeisti, – interviu „Eurosport“ sakė A.Rubliovas. – Bet jei jie atsitrauks, tai bus tikrai gražus žingsnis.“

Aštuntąją vietą ATP reitinge užimantis A.Rubliovas prisipažįsta girdėjęs apie vykstančias ATP ir Vimbldono organizatorių derybas.

Vyrų ir moterų teniso organizacijos protestuoja prieš anglų priimtą sprendimą. Jų nuomone, tai yra „nepriimtina diskriminacija dėl kilmės“.

Bet jie pamiršta, kad, pavyzdžiui, tenisininkai iš Vokietijos ir Japonijos nebuvo priimti į 1946 m. ​​Vimbldono turnyrą.

Dejuojantis rusas sulaukė atkirčio iš Ukrainos tenisininko Oleksandro Dolgopolovo.

„Rubliovas daro tą patį, ką Putinas ir jo propaganda – tai yra meluoja. Dešimt dienų iki karo jis žaidė dvejetus su Ukrainos tenisininku ir bendravo žaidėjais iš Ukrainos. Jis tikrai žinojo, kas vyksta.

Andrejau, ar tikrai nori sužinoti, kas vyksta? „Google“ įrašyke vieną žodį – Buča“, – sakė 2021 metais tenisininko karjerą baigęs O.Dolgopolovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: dėl ko susilažino konservatorius ir socialdemokratas?