EUROLYGA 2023

Bušido turnyre Vilniuje Raimondas Avlasevičius kovos prieš Norvegijos marokietį Akramą Belmekki

Tarptautinis bušido turnyras „KOK 110 Mega Series“ sugrįžta į Vilnių. Kovo 18-ąją dvikovinio sporto mėgėjai turės galimybę vėl prisiminti tą adrenalino jausmą, kurį sukelia jau tradiciniais tapę bušido „King of Kings“ tarptautiniai turnyrai.

 R.Avlasevičius.<br> Organizatorių nuotr.
 R.Avlasevičius.<br> Organizatorių nuotr.
 R.Avlasevičius.<br> Organizatorių nuotr.
 R.Avlasevičius.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 28, 2023, 10:12 AM, atnaujinta Feb 28, 2023, 10:14 AM

Vienoje iš daug įspūdžių žadančių dvikovų susikaus sporto klubui „Sparta“ atstovaujantis Raimondas Avlasevičius ir tituluočiausias Norvegijos pusvidutinio svorio kategorijos kovotojas.

„Kas nors turi jį sustabdyti!“ – taip apie artėjančią kovą Vilniuje kalbėjo būsimas Raimondo Avlasevičiaus priešininkas iš Norvegijos Akramas Belmekki.

Marokietiškų šaknų turintis kovotojas ypatingai pavojingas priešininkas lietuviui.

Sportininko pergalių sąraše Norvegijos K-1 ir Šiaurės šalių kikbokso čempiono bei ISKA Pasaulio čempiono titulai.

Jam pergalė prieš KOK iki 77 kg svorio kategorijos „Grand Prix“ nugalėtoją, būtų svarbus laiptelis KOK organizacijos Europos čempiono diržo link.

„Įveikęs R.Avlasevičių nesustosiu ir sieksiu savo išsvajoto tikslo – tapti KOK Europos, o gal būt ir pasaulio čempionu!“ – nesikuklino A.Belmekki.

Šiame sporte kukliems vietos nėra, tą jau ne kartą pademonstravo ir kylanti KOK ringo žvaiždė Raimondas Avlasevičius. Ryžtingai savo užsibrėžtu keliu einantis, bei juodu darbu sporto salėje sau pergales užsitikrinantis lietuvis taip pat niekad neslėpė savo ambicijų, ne kartą išreiškęs savo siekį tapti KOK čempionu.

Anot patyrusių kovos menų specialistų, būtent ši kova sukėlė daugiausiai diskusijų dėl galimo nugalėtojo. Nuomonės pasidalino į lygias dalis – kitaip ir negalėtų būti, kuomet ringe ruošiasi susitikti du lygiaverčiai priešininkai.

Jau mažiau nei už trijų savaičių Vilniaus „Jeep“ arena gaus nuo bušido sirgalių energijos ir noro išvysti pergalingai į viršų iškeltas savo favoritų rankas, „Bushido angels“ merginų ir įspūdingos šou programos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.