EUROLYGA 2023

UTMA ringe – populiariausių kikbokso kovotojų dvikova: A. Misiūnas prieš D. Dirkstį

„UTMA man pasiūlė kautis su Dominyku Dirksčiu. Aš sutikau. Visi galvoja, kad jis lengvai laimės. Taip nebus. Tegul nesvajoja“, – tiesiai šviesiai apie artėjančią kovą kalba kovotojas Arnoldas Misiūnas.

Arnoldas Misiūnas.<br>Lryto archyvo nuotr.
Arnoldas Misiūnas.<br>Lryto archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2023, 2:46 PM

Kova įvyks jau liepos 15 dieną „UTMA.Palanga“ ringe.

„Esu matęs jo kovas, – tęsė A.Misiūnas. – Yra daug gerų. Bet yra daug su vaikais, yra daug „nupirktų“... Mano galva, šiai dienai jis yra labai stiprus. Nebus paprasta jį įveikti. Bet aš būsiu pasirengęs. Jis yra visapusiškai man nepatogus. Bet jie visi tokie – kažkuo atrodo nepatogūs ir bauginantys. Bet realiai jie yra tokie patys žmonės kaip aš. Man tik reikia su galva gerai susidirbti, neapsikrauti. Tada ir bus gera kova. Sutikau kautis, vadinasi, tikiu šia kova. Žinau, kaip reikia dirbti ringe su Dominyku. Tereikia tai atkalti per pasirengimą ir bus viskas aišku... Dabar visi kalba, kad D.Dirkstys baigs mano karjerą, nes Tailande kalėsi su neaišku kuo... Pamatysime!“

Balandžio mėnesį UTMA narve A.Misiūnas teisėjų sprendimu įveikė Dovydą „Rimkenzo“ Rimkų, o rudenį jo lauks kova dėl organizacijos čempiono titulo su „Titano“ kovotoju Mindaugu Narausku, kuris ketverto turnyro pusfinalyje įveikė D.Dirksčio bendraklubį Deividą Dunauską.

Tą patį vakarą D.Dirkstys Kauno sporto halėje nokautavo latvį Artūrą Leisaną. Kova vyko pagal bokso taisykles.

„Po šios kovos išvykau į Tailandą, gražinau savo kojas į rinką, nes turėjau čiurnos traumą, kuri privertė mane apsiriboti bokso taisyklėmis, – pasakojo D.Dirkstys. – Kikbokso ir Muay Thai kovose jaučiuosi 5 kartus laisvesnis, geresnis ir universalesnis nei bokse. Būsima kova? Ji įdomi tiek man, tiek žiūrovams – vieni sekamiausių bei geriausių Lietuvos kikbokso kovotojai svorio kategorijoje iki 84 kilogramų susitinka išsiaiškinti, kuris yra geresnis“.

Paklaustas, ar stebėjo paskutinę A.Misiūno kovą, „Muay Thai Imperijos“ auklėtinis pripažino, kad būsimas priešininkas ringe yra stipriai patobulėjęs.

„Graži technika, pakilęs kovos IQ, gera sprogstama jėga, – teigė D.Dirkstys. – Bet buvo ir labai daug skylių, kurias analizuoju. Būtent per tas skyles jį ir bausiu. Kuo esu pranašesnis už A.Misiūną? Atsidavimu šiam žaidimui. Aš būsiu tas, kuris gins Lietuvos sienas, kai atvažiuos TOP'iniai užsieniečiai kovoti pas mus. Esu pasirengęs aukoti viską ir atsiduoti sportui maksimaliai. Kiek esu matęs, A.Misiūnui to trūksta – tai jis sportuoja, tai jis pristabdo, leidžia kokiai nors merginai stabdyti jo sportus... Dievas tai mato, todėl tikiu, kad po šios kovos į viršų kils mano ranka“.

D.Dirkstys priminė, kad dar prieš metus A.Misiūnas kartu sportavo „Muay Thai Imperijoje“.

„Todėl aš jo techniką puikiai suprantu – stiprūs rankų smūgiai, geras kairės aukštas spyris, geri rankų sprogimai. Viskam būsiu parengęs atsakymus. Iš kur mano pasitikėjimas savimi? Iš įdėto darbo. Tikiu, kad galiu būti geras bet kur, jei nukreipsiu savo mintis bei įdėsiu daugiau valandų darbo nei mano varžovai toje rinkoje. Augti, tobulėti, bręsti, kiekvieną dieną mokytis. Tokia yra mano karjeros vizija. Po A.Misiūno noriu M.Narausko. Su juo reikia pašnekėti dėl praėjusios kovos su mano „broliu“ D.Dunausku. Turime neišspręstų reikalų“.

Primename, kad tai nėra pirmoji oficialiai paskelbta „UTMA.Palanga“ turnyro kova. Jau yra žinoma, kad liepos 15 d. ringe susitiks Vitas Karosas ir Matas Pultaražinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.