EUROLYGA 2023

Džiugios naujienos – Europos paplūdimio tinklinio čempionate dalyvaus mažiausiai dvi Lietuvos poros

Rugpjūčio 2–6 dienomis Vienoje (Austrija) vyksiančiame Europos paplūdimio tinklinio čempionate dalyvaus mažiausiai dvi Lietuvos poros. Tai paaiškėjo trečiadienį Europos tinklinio konfederacijai (CEV) paskelbus dalyvių sąrašus.

Moterų turnyre bus galima išvysti puikiai šiame sezone rungtyniaujančias Moniką Paulikienę ir Ainę Raupelytę <br>„Volleyball World“ nuotr.
Moterų turnyre bus galima išvysti puikiai šiame sezone rungtyniaujančias Moniką Paulikienę ir Ainę Raupelytę <br>„Volleyball World“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2023, 4:10 PM, atnaujinta Jun 21, 2023, 4:11 PM

Moterų turnyre bus galima išvysti puikiai šiame sezone rungtyniaujančias Moniką Paulikienę ir Ainę Raupelytę. Jos tarp 32 dalyvių turės ir gana aukštą – 13-ą – reitingą.

M. Paulikienei tai bus jau ketvirtasis Europos čempionatas. Praėjusiais metais ji Senojo žemyno pirmenybėse dalyvavo su Erika Kliokmanaite, o kiek seniau dusyk su Ieva Dumbauskaite. A. Raupelytei tai bus debiutinis Europos čempionatas.

Realių vilčių prasibrauti į Europos čempionatą dar turi ir kita Lietuvos komanda – E. Kliokmanaitė ir Ieva Vasiliauskaitė. Jos šiuo metu yra ketvirtos rezerviniame sąraše. Įprastai per 1,5 mėnesio iki Europos pirmenybių keletas komandų dėl traumų ar kitų priežasčių išsibraukia iš turnyro, todėl atsiranda laisvos vietos. Panašiai praėjusiais metais į Europos čempionatą pateko I. Dumbauskaitė ir Gerda Grudzinskaitė.

Vyrų Europos pirmenybėse debiutuos Audrius Knašas ir Patrikas Stankevičius. Jie turės 23-ią reitingą. Lietuva savo atstovus vyrų varžybose turės pirmą sykį nuo 2018 metų, kuomet čia varžėsi Lukas Každailis ir Arnas Rumševičius.

Europos paplūdimio tinklinio čempionato burtų traukimo ceremonija vyks trečiadienio vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.