EUROLYGA 2023

Iš mirties gniaužtų išsigelbėjęs R. Kostomarovas išplatino vaizdo įrašą: protezų pagalba grįžta į sportą

Rusijos olimpinis čempionas Romanas Kostomarovas sveiksta ir grįžta į sportą.

Iš mirties gniaužtų išsigelbėjęs R. Kostomarovas išplatino vaizdo įrašą, kuriame protezų pagalba grįžo į sportą.<br> Instagram nuotr.
Iš mirties gniaužtų išsigelbėjęs R. Kostomarovas išplatino vaizdo įrašą, kuriame protezų pagalba grįžo į sportą.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 11:00 AM

46-erių šokėjas ant ledo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kur kojų protezų pagalba mina dviratį.

„O, tai nelengva... Nei morališkai, nei fiziškai... Švelniai tariant!!! Bet eikime toliau. Sunkiausia dar laukia, gyvenimas!!! Nors ir nėra lengva“, – mintimis dalijosi galūnių netekęs sportininkas.

Lrytas.lt primena, kad prieš beveik pusmetį vyrui buvo apmutuotos kojų galūnės ir rankų pirštai.

Vladimiro Putino režimui meilę ne kartą reiškęs sportininkas jau buvo viena koja karste, tačiau medikų pastangomis sugebėjo išvengti tragiškos baigties.

Anot Rusijos žiniasklaidos, vyras sunkiai susirgo koronavirusu, liga komplikavosi. Jis patyrė kelis insultus, sepsį, problemas su plaučiais.

R.Kostomarovas galimai buvo perkeltas į vieną iš privačių klinikų Vokietijoje. Būtent ten sportininkui buvo atliekama tolesnė reabilitacija ir vietoj amputuotų galūnių sumontuoti labai brangūs protezai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.