EUROLYGA 2023

E. Stanionis atskleidė, kada gali įvykti jo ilgai laukta kova

WBA reguliarusis pasaulio čempionas Eimantas Stanionis vis dar negali sulaukti savo varžovo. Daugiau nei metus ringę oficialiai nekovojęs lietuvis atskleidė, kad ilgai laukta titulo gynybos akistata gali įvykti dar šiais metais.

Eimantas Stanionis<br>T.Bauro nuotr.
Eimantas Stanionis<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 9:29 AM, atnaujinta Aug 8, 2023, 9:30 AM

„Yra keletas gerų žinių. Kalbėjau su vadybininku, kuris man sakė, kad mano kova gali įvykti spalio pabaigoje, lapkritį arba gruodį.

Dabar tik turiu sulaukti varžovo. Manęs buvo paklausta, su kuo aš norėčiau kautis, aš atsakiau – man tai nėra svarbu. Aš laukiu kontrakto su sąžiningomis sąlygomis“, – „Fight Hype“ tinklalaidėje kalbėjo 28-erių kaunietis.

Lietuvos bokso pažiba liepos pradžioje turėjo stoti į kovą dėl diržo gynimo prieš V.Ortizą.

Visgi lietuvio varžovas atsidūrė ligoninėje ir kova buvo atšaukta jau trečią kartą. Pirmą kartą E.Stanioniui buvo atlikta apendicito operacija, o vėliau su sveikatos problemomis susidūrė V.Ortizas.

Tai būtų buvusi pelningiausia E.Stanionio kova. Jei ji būtų įvykusi, lietuvis iš kovos organizatorės „Golden Boy“ organizacijos būtų susižėręs daugiau nei 1,7 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.