EUROLYGA 2023

Virgilijus ir Mykolas Aleknos skelbia dar vieną aukcioną dėl paramos Ukrainai

Mykolas Alekna pirmadienį Budapešte vykstančiame lengvosios atletikos pasaulio čempionate pasidabino bronzos medaliu, o jo tėtis Virgilijus paskelbė apie dar vieną aukcioną, kurio dėka ties pagalbos ranką Ukrainai.

Virgilijus ir Mykolas Aleknos skelbia dar vieną aukcioną dėl paramos Ukrainai<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Virgilijus ir Mykolas Aleknos skelbia dar vieną aukcioną dėl paramos Ukrainai<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2023, 10:25 AM

Aukciono laimėtojui atiteks diskas su Virgilijaus ir Mykolo Aleknų parašais ir Ukrainos vėliava su karių parašais.

„Jau 545-ias dienas Ukraina kovoja už laisvę, už savo žemę, už savo žmones, už ateitį. Mūsų visų ateitį. Didvyriškai laikosi ir bando išvyti okupantus iš savo žemės. Tai ne tik Ukrainos kova, tai mūsų visų kova, tad negalime palikti Ukrainos žmonių vienų. Negalime nusisukti nuo kovojančių Ukrainos didvyrių. Turime ne tik palaikyti juos šioje kovoje, bet ir stengtis padėti jiems, kiek galime.

Rugpjūčio 24-ąją Ukraina mini savo Nepriklausomybės dieną. Kartu su Mykolas Alekna norime pasveikinti savo brolius ir seses Ukrainiečius, kurie kovoja už savo ir mūsų visų laisvę. Skelbiame aukcioną ir paleidžiame dar vieną diską Ukrainos pergalės link!

Šis aukcionas jau tikrai ne pirmas, kurį organizuojame, bet jo tikslas išlieka toks pats – padėti Ukrainos Gynėjams.

Aukcionas skirtas padėti vienai iš brigadų, kuriai nuolat teikiame paramą. Ši brigada dalyvavo Kyjivo, Charkivo ir Sumų regionų išvadavime nuo okupantų ir mūšiuose Bachmute. Visi aukciono metu surinkiti pinigai bus skirti dronams ir termovizoriams Ukrainos Gynėjams nupirkti, kurių poreikis vis dar yra labai didelis. Dronai – supaprastina priešo pozicijų žvalgybą ir daro ją saugesnę, leisdami operatoriui būti už kelių šimtų metrų nuo pavojingiausių zonų, o termovizoriai – suteikia galimybę efektyviau vykdyti stebėjimą, taikinių aptikimą ypač nakties metu. Priešui labai apsunkina galimybę efektyviai maskuotis“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė olimpinis čempionas Virgilijus Alekna.

Prieš metus Aleknos taip pat organizavo aukcioną. Tuomet 2012 metais Londono vasaros olimpinėse žaidynėse V.Aleknai iš šalies Prezidentės Dalios Grybauskaitės rankų įteiktą diską „įsigijo“ net 25 tūkst. eurų pasiūlęs verslininkas Antanas Guoga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.