EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ ekipos Vilniuje laukia OHL čempionų egzaminas

Ketvirtadienį Baltijos ledo ritulio lygos OHL pirmenybėse Vilniuje „7bet – Hockey Punks“ komandą egzaminuos praėjusio sezono lygos čempionai – Jelgavos „Zemgale“ ledo ritulininkai.

„Hockey Punks“ ekipos žaidėjas Samuelis Blanchet Cote<br> M.Nacevičiaus nuotr.
„Hockey Punks“ ekipos žaidėjas Samuelis Blanchet Cote<br> M.Nacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 10:54 AM, atnaujinta Sep 14, 2023, 11:00 AM

Tai jau antrosios sostinės komandos rungtynės turnyre – praėjusią savaitę sezono startą vainikavo permaininga dvikova su amžinais varžovais iš Kauno, kurioje nugalėtojas paaiškėjo tik po baudinių serijos.

Pažymėtina, kad pirmą kartą „7bet – Hockey Punks“ marškinėlius užsivilko legionierius iš ledo ritulio gimtinės Kanados – puolėjas Samuelis Blanchet Cote.

Debiutas buvo sėkmingas – centro puolėjo pozicijoje rungtyniavęs žaidėjas nors ir įvarčio nepelnė, tačiau triskart padėjo pasižymėti komandos draugams atlikęs tris rezultatyvius perdavimus.

Komentuodamas savo debiutą OHL Baltijos lygoje S.Blanchet Cote po debiutinių rungtynių yra nusiteikęs optimistiškai

„Šiose nelengvose rungtynėse mums ilgą laiką pavyko pirmauti ir todėl nemanau, kad žaidėme blogai. Baudinių serija visuomet nenuspėjama – laimėti gali bet kuri komanda ir, deja, varžovai buvo sėkmingesni.

Aš sakyčiau, kad pirmos rungtynės buvo gera, suteikianti vilčių pradžia tolesniam komandos žaidimo konstravimui, juk visi kartu susirinkome tik kiek daugiau nei prieš savaitę.

Esu tikras, kad mūsų susitelkimas ir žaidybinių užduočių vykdymas tik gerės, jauni mūsų žaidėjai sezono metu tobulės ir tai komandos ateičiai yra svarbu. Tikiu, kad šį sezoną suteiksime fanams progų pasidžiaugti“.

Tačiau šiandien „pankų“ laukia tikrai galingas varžovas, kuris sezoną pradėjo nerezultatyvia pergale rezultatu 2:1 prieš praėjusio sezono finalininkus iš Rygos „Mogo“ klubo.

Bus šiose rungtynėse ir žymių veidų – Jelgavos „Zemgale“ komandos vyriausiasis treneris Artis Abolas buvo vienas iš Latvijos rinktinės istorinio bronzinio pasiekimo kūrėjų pavasarį vykusiame pasaulio čempionate Rygoje – jis darbavosi trenerių štabe asistento pareigose.

Rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 19 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.