EUROLYGA 2023

E. Stanionis atskleidė, kada pagaliau turėtų įvykti jo kova, bei užsiminė apie Paryžiaus olimpiadą

Profesionalus boksininkas Eimantas Stanionis jau ilgiau nei 19 mėnesių nelipo į bokso ringą, tačiau jau artimiausiais mėnesiais laukimas gali baigtis. 29-erių boksininkas atskleidė, kad jo artimiausia kova gali vykti lapkričio 4-ąją.

Eimantas Stanionis.<br>T.Bauro nuotr.
Eimantas Stanionis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2023, 3:26 PM, atnaujinta Sep 21, 2023, 3:28 PM

Apie tai sportininkas prakalbo rugsėjo 15-ąją UTMA organizacijos rengtame turnyre Kaune, kur jį kalbino Lietuvos socialinių tinklų žvaigždė Paulius Mikolaitis.

Sportininko kova vyks JAV. Tiesa, E.Stanionis kol kas neatskleidė, kas bus jo varžovas, tačiau lietuviui kovoje teks ginti čempiono titulą.

Lrytas.lt primena, kad Lietuvos bokso pažiba liepos pradžioje turėjo stoti į kovą dėl diržo prieš Vergilį Ortizą. Vis dėlto ji dukart buvo atidėta, kol galiausiai E.Stanionis gavo leidimą ieškoti naujo varžovo.

Tai būtų buvusi pelningiausia E.Stanionio kova. Jei ji būtų įvykusi, lietuvis iš kovos organizatorės „Golden Boy“ organizacijos būtų susižėręs daugiau nei 1,7 mln. JAV dolerių.

UTMA turnyre kalbėjęs E.Stanionis taip pat prasitarė apie Paryžiaus vasaros olimpiadą, kuri vyks 2024 m. vasarą. Boksininkas neatmetė varianto, kad sieks joje dalyvauti.

Tiesa, tam turės įtakos ir taip, kaip seksis artimiausioje kovoje. E.Stanionis taip pat teigė, kad nori tapti laisvu agentu ir surengti specialią dvikovą Kauno „Žalgirio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.