EUROLYGA 2023

„Bushido SWAT’90“ turnyras – jau šį šeštadienį

„Bushido SWAT’90“ turnyras sugrįžta į Vilnių. Jau šį šeštadienį, rugsėjo 30-tą dieną „Legendos klube“ žiūrovai turės unikalią galimybę išvysti talentingus sportininkus, dar tik pradedančius savo kelią profesionaliame kovos menų sporte.

„Bushido SWAT’90“ turnyras sugrįžta į Vilnių.<br>Organizatorių montažas.
„Bushido SWAT’90“ turnyras sugrįžta į Vilnių.<br>Organizatorių montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2023, 11:48 AM

SWAT turnyrai puikiai žinomi tarp Lietuvos kovotojų. Garsiausi Lietuvos sportininkai, kaip Tomas Pakutinskas, Marius Žaromskis, Ignas Barysas, Darius Skliaudys, Nauris ir Herkus Lukošiūnai, Henrikas Vikšraitis, Remigijus Morkevičius, Julija Stoliarenko, Ernesta Kareckaitė ir daugelis kitų, savo pirmuosius žingsnius ringe žengė būtent čia. Bushido SWAT turnyrai – galimybė išbandyti save ringe, suremiant kumščius pagal mėgėjų taisykles ir dėvint visas sportines apsaugas, kopiant nelengvais profesionalios kovos menų sporto karjeros laiptais.

Visi kovos menų sirgaliai yra kviečiami atvykti į Vilniaus „Legendos“ klubą šį šeštadienį palaikyti kovotojus. Geros emocijos garantuotos! Tiems, kas negalėsite atvykti, turnyrą stebėkite gyvai per „Go3/PRIME FIGHT HD“ kanalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.