EUROLYGA 2023

Ketvirtadienį Vilniuje „Hockey Punks“ komandą testuos Rygos „Mogo“ ledo ritulininkai

Ketvirtadienį Baltijos ledo ritulio lygos OHL pirmenybėse Vilniuje „7bet – Hockey Punks“ ledo ritulininkai namuose kovos su praėjusio sezono finalininke – Rygos „Mogo“ komanda.

 Rolandas Dvončas<br> Mindaugo Nacevičiaus nuotr.
 Rolandas Dvončas<br> Mindaugo Nacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2023, 3:21 PM, atnaujinta Oct 11, 2023, 6:03 PM

Rygiečiai turnyrinėje lentelėje rikiuojasi treti, tačiau jie yra neabejotinai vieni iš pretendentų iškovoti OHL Baltijos lygos čempionų titulą. Tuo tarpu „7bet – Hockey Punks“ komanda kol kas pirmenybėse nėra pasiekusi pergalių. Geresnes rungtynes keičia prastesnės, todėl yra pasikeitimų ir komandos sudėtyje. Padėkota už darbą legionieriui iš Latvijos Maksimui Galilejevui, o pastarosiose rungtynėse prieš Rygos HS „Riga“ prie komandos prisidėjo patyręs Slovakijos ledo ritulininkas Ronaldas Dvončas. Naujokas jau spėjo pasižymėti įvarčiu ir per daug dėl sunkios pirmenybių pradžios nepergyvena.

„Mano įspūdžiai po debiuto dviejuose susitikimuose su HS „Riga“ komanda yra šiek tiek dvejopi. Iš vienos pusės pralaimėjome, iš kitos jaučiu, kad komanda mane priėmė gerai. Aš tikiu, kad mes pralaušime nesėkmių seriją ir geresni rezultatai ateis.

Pirmąją mano debiuto dieną – šeštadienį, jaučiausi nekaip, nes teko rungtyniauti iš karto po ankstyvo skrydžio iš Slovakijos, bet nenoriu ieškoti pasiteisinimų. Manau, antrose rungtynėse pasirodžiau daug geriau, bet trečiajame kėlinyje padarėme kelias klaidas gynyboje ir jos mums baigėsi nesekme. Bet dar laukia nemažai rungtynių, kuriose turėsime galimybių pakeisti savo pozicijas į gerąją pusę“.

Ketvirtadienį ant ledo po menisko traumos, patirtos vasaros pasiruošimo metu sugrįžta ir vienas pagrindinių „7bet – Hockey Punks“ puolėjų Laisvydas Kudrevičius, kuriam tai bus debiutas šiame ledo ritulio sezone.

Po testo su favoritais iš Rygos „Mogo“ sostinės komandos kitos savaitės trečiadienį Kaune laukia intriguojanti dvikova su galingai čempionatą pradėjusia vietos „Kaunas City“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.