EUROLYGA 2023

UFC atidėjo ilgai lauktą C. McGregoro sugrįžimą: airio treneris susirūpinęs dėl kovotojo psichinės sveikatos

Ilgai lauktas legendinio airių kovotojo Conoro McGregoro sugrįžimas į UFC buvo dar kartą atidėtas, pranešė ilgametis jo treneris Johnas Kavanaghas.

C. McGregoras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C. McGregoras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2023, 5:15 PM

„Tikėjomės sugrįžti balandį. Tokia buvo viltis. Taip mums buvo pasakyta. O dabar atrodo, kad tai nukelta į vasarą, – pirmadienį laidoje „The MMA Hour“ sakė J.Kavanaghas.

Daugkartinis UFC čempionas C.McGregoras spalio pabaigoje žurnalistams sakė, kad UFC jo sugrįžimo kovą planuoja balandžio mėnesį. Tame interviu jis buvo akivaizdžiai nusivylęs dėl ilgos pertraukos nuo 2021 m. liepos mėn. ir išreiškė optimizmą, kad balandį jo sugrįžimas galiausiai įvyks.

Airis spalio 8 d. oficialiai vėl pateko į UFC dopingo testavimo su USADA sąrašą, o tai reiškia, kad pagal USADA taisykles jis vėl galės varžytis 2024 m. balandžio 8 d. Neseniai jis pateikė pirmuosius narkotikų testus po sugrįžimo į programą.

J.Kavanaghas pirmadienį pripažino, kad C.McGregoras ir komanda yra „labai nusivylę“ dėl šios naujausios žinios. Jis suabejojo, ar UFC ketina sulaikyti C.McGregorą Tarptautinei kovų savaitei, kuri paprastai vyksta liepos mėnesį, ir spėliojo, kad orgaizatoriai galėjo nuspręsti atidėti C.McGregoro sugrįžimą, nes mano, kad balandžio mėnesį vyksiantis UFC 300 bus pakankamai didelis renginys ir be C.McGregoro dalyvavimo.

Treneris taip pat pripažino, kad jam pačiam kilo susirūpinimas dėl to, kokį poveikį ilgesnis laukimas turės ir taip nekantriam C.McGregorui dėl buvusio čempiono psichinės sveikatos.

„Na, aš irgi nerimavau dėl jo psichinės sveikatos, nemeluosiu. Bet šiandien jis turi puikią treniruočių partnerių grupę – bent jau tai jis daro, – sakė J.Kavanaghas. – Tai ne visai tas pats, kas varžytis prieš didelę minią, bet jis bent jau treniruojasi, o tai labai svarbu.“

J.Kavanaghas sakė, kad tebeturi vilties, jog UFC pakeis savo sprendimą ir įgyvendins balandžio mėnesį numatytą C.McGregoro kovos datą. Jei taip nutiktų, jis mano, kad C.McGregoras norėtų grįžti į antrąją kovą 2024 m. „rugsėjį arba vasaros pabaigoje“, jei tik leis sveikata.

Jis pridūrė, kad tikisi, jog kita dvikova bus prieš Michaelą Chandlerį 170 svarų svorio kategorijoje ir kad C.McGregoras jau „kurį laiką“ yra 100 proc. atsigavęs po kojos traumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.