EUROLYGA 2023

Sirgalių dėmesiui: viena paskutiniųjų progų įsigyti bilietus į Paryžiaus olimpines žaidynes

2024 m. Paryžiaus olimpinių žaidynių organizatoriai skelbia džiugią naujieną – lapkričio 30 dieną sirgaliai turės dar vieną galimybę įsigyti bilietus į olimpinių žaidynių varžybas. Tai – viena paskutiniųjų progų užsitikrinti galimybę gyvai stebėti geriausių pasaulio sportininkų pasirodymus.

2024 m. Paryžiaus olimpinių žaidynių organizatoriai skelbia džiugią naujieną – lapkričio 30 dieną sirgaliai turės dar vieną galimybę įsigyti bilietus į olimpinių žaidynių varžybas <br> ltok.lt nuotr.
2024 m. Paryžiaus olimpinių žaidynių organizatoriai skelbia džiugią naujieną – lapkričio 30 dieną sirgaliai turės dar vieną galimybę įsigyti bilietus į olimpinių žaidynių varžybas <br> ltok.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2023, 8:52 AM

Skelbiama, kad pasiūloje atsiras per 400 tūkst. pavienių bilietų į olimpinių ir paralimpinių žaidynių varžybas, kuriuos įsigyti galės kiekvienas norintis. Bilietai bus parduodami ir į olimpinių žaidynių atidarymo bei uždarymo ceremonijas, o jų kaina prasidės nuo 90 eurų. Tiesa, iš vienos paskyros bus galima įsigyti iki 30 bilietų.

„Organizatoriai skelbia, kad jau daugiau nei 70 proc. bilietų į olimpines žaidynes yra išparduota. Jie tirpsta itin sparčiai, todėl norisi paraginti sirgalius nedelsti ir vos atsiradus galimybei įsigyti savo bilietą.

Olimpinės žaidynės į Europą grįžtą po 12 metų pertraukos, reginys bus išties įspūdingas, todėl kviečiame nepraleisti progos gyvai palaikyti mūsų sportininkus“, – sakė Lietuvos olimpinės misijos vadovas, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) olimpinio sporto direktorius Einius Petkus.

Bilietais bus prekiaujama į visų sporto šakų varžybas ir į visus seansus, taip pat ir tuos, į kuriuos anksčiau buvo išparduotos visos vietos. Pavyzdžiui, į olimpines plaukimo varžybas bus pasiūlyta 6 tūkst. bilietų, o į krepšinio varžybas – daugiau nei 40 tūkst. bilietų.

Prekyba bilietais startuos lapkričio 30 d., 11 val. Lietuvos laiku (10:00 GMT+1). Bilietus bus galima įsigyti oficialioje bilietų pardavimo platformoje tickets.paris2024.org

Įsigyti bilietus į Paryžiaus olimpinių žaidynių varžybas galima ir perkant oficialų svetingumo paketą oficialioje bilietų platintojo „On Location“ platformoje.

Tai centralizuota programa, leidžianti įsigyti paketus, kuriuos sudaro ne tik bilietai į Paryžiaus olimpines žaidynes, bet ir individualus kelionės pasiūlymas pagal viešnagės trukmę, apgyvendinimo pageidavimai ir įtraukiančios patirtys, leidžiančios pagal kiekvieno pomėgius mėgautis Paryžiaus ir Prancūzijos kultūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.