EUROLYGA 2023

Lietuvos biatloninkai buvo taikliausi, tačiau dėl lūžusios slidės mūsiškiams nepavyko finišuoti dešimtuke

Lietuvos biatloninkai baigė pasirodymą pasaulio biatlono taurės etape Austrijoje. Lietuviai pasirodė pakankamai neblogai, tačiau dėl jeigu ne sulūžusi slidė, mūsiškiai galėjo etapą galėjo baigti aukštesnėje pozicijoje.

 Lietuvos biatloninkai buvo taikliausi, tačiau dėl lūžusios slidės nepavyko finišuoti dešimtuke<br> Dmytro Yevenko/Lietuvos biatlono federacijos nuotr.
 Lietuvos biatloninkai buvo taikliausi, tačiau dėl lūžusios slidės nepavyko finišuoti dešimtuke<br> Dmytro Yevenko/Lietuvos biatlono federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2023, 6:00 PM, atnaujinta Dec 10, 2023, 7:46 PM

Puikiai kovojusi 4 po 7,5 km lenktynėse lietuvių ketveriukė Tomas Kaukėnas, Vytautas Strolia, Maksimas Fominas ir Karolis Dombrovolskis užėmė 15-ąją vietą, tačiau vienu metu tvirtai buvo įsitvirtinusi dešimtoje vietoje.

Likus trims ratams iki mūsiškiams ištiko labai nemalonus epizodas – lietuvių slidininkui K.Dombrovolskiui sulūžo slidė ir tai Lietuvos biatlonininkams kainavo nemažai laiko.

K.Dombrovolskiui padėjo V.Strolia, kuris atidavė savo slidę ir leido savo komandos draugui tęsti varžybas.

Lietuvius galima pagirti ir dėl įspūdingo tikslumo. Mūsiškiams prireikė vos 3 papildomų šovinių ir buvo taikliausia komanda iš visų.

Iš viso šiose varžybose varžėsi 20 ekipų. Nugalėtojais tapo Norvegijos sportininkai, kurie distanciją įveikė per 1 val. 15 min. 38,5 sek.

Lietuviai nuo norvegų atsiliko vos 7 min. ir 8,7 sekundės dalies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.