EUROLYGA 2023

S. Maslobojevas grįžta į ringą: Vilniuje susikaus su legendinio klubo auklėtiniu

Olandijos legendinio klubo „Mike‘s Gym“ auklėtinis iškviečia į kovą Sergėjų Maslobojevą. Jau kovo 16-ą dieną Vilniaus „Avia Solutions Group“ (ASG) arenoje įvyks didžiausias ir laukiamiausias kovos menų turnyras „KOK’120 WORLD SERIES“. Legendinio klubo „Mike‘s Gym“ auklėtinis Leandro Dikmoet (16–3), „metė pirštinę“ stipriausių pasaulio kovos menų organizacijų čempionui Sergėjui Maslobojevui (37–6).

Sergejus Maslobojevas<br>ELTA/Oresto Gurevičiaus nuotr.
Sergejus Maslobojevas<br>ELTA/Oresto Gurevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2024, 1:14 PM, atnaujinta Feb 20, 2024, 1:52 PM

Kovotojas jaučiasi ypač motyvuotas, kadangi pergalė prieš KOK ir Glory čempioną reikštų seniai trokštamą šuolį į pasaulio kovotojų elito gretas. S.Maslobojevo priešininkas tvirtai įsitikinęs savo pergale, tad spinduliuodamas ramybe ir pasitikėjimu, jis yra pasirengęs nugalėti. Jo tikslas – įrodyti, kad net stipriausi čempionai gali klysti, o sporte nėra neįveikiamų varžovų.

L.Dikmoet viešai metė iššūkį S.Maslobojevui, iškviesdamas jį į kovą, o lietuviui neliko kitos išeities kaip šį iššūkį priimti. Olandų kovotojas tai daro su tvirtu įsitikinimu ir aiškia žinute, kad yra pasirengęs stoti prieš vieną geriausių Europos kovotojų. Šis viešas iššūkis yra ne tik kvietimas į kovą, bet ir rimtas pareiškimas, jog sporte didžiausios pergalės pasiekiamos tik įveikiant stipriausius oponentus.

Legendinis „Mike‘s Gym“ klubo treneris Mike'as Passenier kalba apie artėjančios kovos išskirtinumą, akcentuodamas varžovo nepriekaištingą fizinę formą.

„Žinau, kad jeigu jis nepasiduos išoriniam psichologiniam spaudimui ir liks susitelkęs, šansai nugalėti Sergėjų labai dideli“, – sako didysis Mike‘as, pabrėždamas, kad ši kova gali pasibaigti labai netikėtai. Jo teigimu, tinkamas psichologinis pasiruošimas kartu su fiziniu pasirengimu ir disciplina, yra visa ko pagrindas siekiant pergalės, o Leandro turi visus šiuos dalykus, todėl įrodys, jog ringe nėra nieko neįmanomo“, sakė – olando treneris.

2024 m., kovo 16 dieną, ASG arenoje vyksiantis turnyras, be jokios abejonės, taps vienu įspūdingiausių 2024 metų sportinių įvykių Lietuvoje, o ši kova pritrauks visus kovos menų gerbėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.