EUROLYGA 2023

„Kaunas City“ OHL Baltijos čempionatą užbaigė pergale prieš „Hockey Punks“

„Kaunas City“ ir „7bet-Hockey Punks“ komandos užbaigė savo pasirodymą OHL Baltijos ledo ritulio čempionate. Paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse „Kaunas City“ namuose 6:0 nugalėjo svečius iš Vilniaus.

K.Gusevas.<br>hockey.lt nuotr.
K.Gusevas.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

hockey.lt

Feb 28, 2024, 10:18 PM

Pirmasis rungtynių kėlinys pažymėtas itin nemaloniu epizodu. Bandydamas atlikti metimą „7bet-Hockey Punks“ puolėjas Edgaras Rybakovas patyrė traumą bei ledą paliko ant neštuvų.

Antrajame kėlinyje „Kaunas City“ pasinaudojo tuo, jog oponentai neišnaudojo savo progos ir atsakė ataka, kurios smaigalyje atsidūrė ir įvartį pelnė Danielis Klineckis (28:30, rez. perd. Lukas Žukauskas).

Netrukus „pankai“ pažeidė taisykles, o daugumoje Kostas Gusevas tiksliai iššovė iš toli (29:55, rez. perd. Lukas Žukauskas, Denysas Hončarenko). Negana to, besibaigiant kėliniui tas pats K. Gusevas sužibėjo jau mažumoje, kai perėmė ritulį ir pabėgęs į greitą ataką pelnė savo antrąjį įvartį (37:45).

Trečiajame kėlinyje „Kaunas City“ dar labiau padidino savo pranašumą, kai po sumaišties prie oponentų vartų ritulį į vartus siuntė Nazaras Ružnikovas (53:01, rez. perd. D. Hončarenko, L. Žukauskas).

Rungtynėms artėjant prie pabaigos savo įvartį pelnė ir Dmytro Danylenko (57:48, rez. perd. Aivaras Bendžius), o vėliau į tuščius vartus ritulį pasiuntė ir Denysas Hončarenko (59:31, rez. perd. D. Klineckis, L. Žukauskas).

Šiomis rungtynėmis baigėsi „7bet-Hockey Punks“ sezonas. Jie OHL Baltijos čempionate liko paskutiniai – devinti. Septintoje pozicijoje reguliarųjį sezoną baigę „Kaunas City“ atstovai pasirodymą šiose pirmenybėse taip pat baigė, bet jau kovo 3 dieną jie pradės kovą dėl Lietuvos čempionų titulo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.