EUROLYGA 2023

„Kaunas City“ kovoje dėl šalies čempionų titulo atstatė lygybę

Kovoje dėl Lietuvos ledo ritulio čempionų titulo atstatyta lygybė. Antrose finalo serijos rungtynėse „Kaunas City“ namuose 5:0 nugalėjo Elektrėnų „Airwell Energijos“ komandą. Po šių rungtynių finalo serijos rezultatas tapo lygiu – 1:1.

 „Kaunas City“ kovoje dėl šalies čempionų titulo atstatė lygybę<br> hockey.lt nuotr.
 „Kaunas City“ kovoje dėl šalies čempionų titulo atstatė lygybę<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2024, 8:38 AM

Rungtynes kauniečiai pradėjo ambicingai. Jau ketvirtąją minutę ritulį prie vartų gavęs Dmytro Danylenko apsisuko link vartų ir kalė ritulį į vartus (03:26, rez. perd. Paulius Grybauskas, Aivaras Bendžius).

Vėliau „Kaunas City“ rinkosi pražangas, bet tai nesutrukdė jiems pelnyti įvarčius. Iš pradžių greitoje atakoje varžovą verpste suklaidinęs Aivaras Bendžius pelnė antrąjį komandos įvartį (10:41, rez. perd. Borisas Hrubo), o vėliau dar vieną greitą išpuolį jau pabaigė Filipas Hudakas (16:20, rez. perd. Denysas Hončarenko).

Antrasis kėlinys situacijos švieslentėje nepakeitė, o trečiąjį kėlinį „Kaunas City“ pradėjo dar vienu įvarčiu. Erdvės „Airwell Energijos“ zonoje gavęs Paulius Grybauskas nusigavo iki patogios padėties ir iš jos pasiuntė ritulį į vartus (41:27, rez. perd. A. Bendžius).

P. Grybauskas pelnė ir penktąjį komandos įvartį, dvigubos daugumos metu iš arti nukreipęs ritulį į vartus (52:16, rez. perd. Kostas Gusevas, Davidas Sibilevyčius).

Rungtynėms artėjant prie pabaigos netrūko aistrų, o komandų žaidėjai ne kartą kibo vieni kitiems į atlapus. Dvikovos pabaigoje susižeidė į varžovų vartininką atsitrenkęs „Airwell Energijos“ atstovas Egidijus Binkulis, kuris krisdamas pataikė į vartų virpstą. Po nemalonaus kontakto žaidėjo veidas pasruvo krauju ir jis buvo priverstas palikti ledą.

Po šių rungtynių finalo serija keliasi į Elektrėnus – artimiausios dvi dvikovos vyks „Airwell Energijos“ tvirtovėje. Kitos rungtynės įvyks jau kovo 8 dieną 19:00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.