EUROLYGA 2023

Sergejus Maslobojevas apie pasiruošimą kovai prieš Leandro Dikmoet

Vienas ryškiausių ir žinomiausių kovinio sporto atletų, Sergejus Maslobojevas, KOK ringe stos į kovą su jaunu ir perspektyviu Olandų kovotoju Leandro Dikmoet. Jau kovo 16-tą dieną, ASG arenoje Vilniuje sporto aistruoliai turės išskirtinę galimybę patirti neišdildomas emocijas stebint šių atletų dvikovą.

Sergejus Maslobojevas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Sergejus Maslobojevas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-08 11:39

Glory ir KOK čempionas Sergejus „Kuvalda“ Maslobojevas atskleidžia pasiruošimo artėjančiai kovai strategiją. Kovotojas pabrėžia, kad pagrindinis dėmesys skiriamas technikos, jėgos ir taktinių elementų tobulinimui. „Svorio nemetam, vystom techniką, jėgą ir taktinius dalykus. Forma gerėja, traumų nėra“, – pasakoja Maslobojevas.

Kalbėdamas apie taktiką, Sergejus sako, jog planas – pradėti atsargiai, stebėti varžovą ir ieškoti progų smūgiuoti. „Taktika kaip visada – pradėti lėtai, stebėti savo priešininką ir žiūrėti ką jis yra paruošęs. Jeigu bus galimybė užbaigti kovą anksčiau, stengsiuosi taip ir padaryti,“ – sako jis.

Pasiruošimui šiai kovai Sergejus pasirinko kitokį, nei įprastai treniruočių planą, apimantį penkių savaičių pasirengimo ciklą su dviem intensyviomis treniruotėmis per dieną, o tai leido išvengti per didelio nuovargio.

KOK'120 World Series – puiki proga pamatyti legendinius kovotojus Sergejų Maslobojevą, Sergejų Grečicho, Igną Barysą, Naurį Lukošiūną, Raimondą Avlasevičių ir daugelį kitų. Turnyras jau čia pat, todėl dabar pats laikas pasirūpinti, kad galėtumėte juos iš

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.