EUROLYGA 2023

Ledo ritulio finalo serijoje vėl lygu – „Kaunas City“ triumfavo Elektrėnuose

Kovoje dėl šalies ledo ritulio čempionų titulo vėl lygybė. Sekmadienį įvyko ketvirtosios finalo serijos rungtynės. Namuose žaidusiai Elektrėnų „Airwell Energijai“ nepavyko įtvirtinti savo pranašumo ir dvikovą 4:3 laimėjo „Kaunas City“. Po šių rungtynių serijoje iki 4 pergalių lygu – 2:2.

 Kovoje dėl šalies ledo ritulio čempionų titulo vėl lygybė.<br>hockey.lt nuotr.
 Kovoje dėl šalies ledo ritulio čempionų titulo vėl lygybė.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2024, 10:39 PM

Serijoje atsilikę „Kaunas City“ ambicingai pradėjo šias rungtynes. Per kiek daugiau nei 6 minutes jie pelnė du įvarčius.

Iš pradžių į priekį savo komandą išvedė Mykhailas Krasnožoras (01:55, rez. perd. Danielis Klineckis). O vėliau Luko Žukausko metimą pataisė Kostas Gusevas (06:07, rez. perd. L. Žukauskas).

Savo įvarčių sąskaitą „Airwell Energija“ atidarė kėlinio pabaigoje. Vartininkui lazda bandžius sustabdyti ritulį nei jis, nei šalia buvęs „Kaunas City“ gynėjas nesugebėjo jo pasiųsti toliau nuo vartų, o greičiausiai į situaciją sureagavęs Tadas Kumeliauskas pasiuntė ritulį į vartus (17:49, rez. perd. Mantas Marcinkevičius, Karolis Krasilnikovas).

Vos po minutės rezultatas jau buvo lygus. Artemas Redko pademonstravo savo techninius sugebėjimus, kai iš pradžių ritulį į priekį pasimušė pačiūža, o šiam dar nenusileidus ant ledo persimetė jį vienu judesiu lazda per varžovą bei galiausiai pasiuntė jį į vartus (18:40, rez. perd. Dominykas Škadauskas).

Antrajame kėlinyje abi komandos susirinko nemažai nuobaudų, o kurį laiką „Airwell Energija“ žaidė neįprastu formatu keturi prieš tris. Visgi, daugumos išnaudoti nepavyko nė vienai komandai.

Pranašumą savo komandai atstatė Boriso Hrubo tikslus smūgis. Jis paleido metimą iš toli, o „Kaunas City“ puolėjui užstojus vartininko matomumą, ritulys atsidūrė vartuose (36:33, rez. perd. Davidas Sibilevyčius, Davidas Ivaščenko).

Trečiąjį kėlinį „Airwell Energija“ pradėjo greitu įvarčiu. Jį pelnė komandos veteranas Donatas Kumeliauskas (40:20, rez. perd. Povilas Verenis).

Nepaisant to, „Kaunas City“ ir trečią kartą šiose rungtynėse įsiveržė į priekį. Savo proga iš artimos distancijos pasinaudojo Denysas Hončarenko (47:34, rez. perd. D. Klineckis, D. Ivaščenko).

Šį kartą kauniečiai sugebėjo išlaikyti pranašumą ir išlyginti serijos rezultatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.