EUROLYGA 2023

Paskutinė galimybė: likus 100 dienų iki Paryžiaus žaidynių prekyboje – papildomas ketvirtis milijono bilietų

2024 metų Paryžiaus olimpinių žaidynių organizatoriai skelbią gerą žinią sporto gerbėjams – į prekybą paleidžiami papildomi 250 tūkst. bilietų į varžybas. Naujų bilietų į visų sporto šakų varžybas sirgaliai turėtų laukti balandžio 17 dieną – likus lygiai 100 dienų iki olimpinių žaidynių.

Į pardavimą pateks dar 250 tūkst. olimpiados bilietų.
Į pardavimą pateks dar 250 tūkst. olimpiados bilietų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2024, 5:54 PM

„Sirgalių palaikymas sportininkams suteikia papildomos motyvacijos, įkvėpimo, o kartais ir jėgų. Todėl labai kviečiame visus sporto gerbėjus palaikyti Lietuvos sportininkus Paryžiuje. Tai – išskirtinė proga iš arti pamatyti geriausius planetos sportininkus ir tapti įspūdingų pergalių liudininkais.

Ši galimybė, ko gero, paskutinė, todėl kviečiu nedelsti“, – sakė Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė.

Skelbiama, kad balandžio 17 dieną nuo 11 val. Lietuvos laiku bus galima įsigyti bilietus į visų sporto šakų varžybas ir visas sesijas, net ir į tas, kuriose ankstesni bilietai jau buvo parduoti. Tai bus paskutinis bilietų į visų sporto šakų varžybas atnaujinimas.

Daugiau nei pusė bilietų kainuos po 100 eurų ar mažiau, įskaitant 20 tūkst. bilietų, kurių kaina sieks vos 24 eurus. Bilietus bus galima įsigyti oficialioje bilietų platinimo platformoje tickets.paris2024.org.

LTOK primena, kad įsigyti bilietus į Paryžiaus olimpinių žaidynių varžybas galima tik oficialioje bilietų platinimo platformoje bei perkant svetingumo paketą bilietų platintojo „On Location“ platformoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste