EUROLYGA 2023

Prieš sporto žinių transliaciją – „pričiupta“ V.Musvydaitė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 10:04 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:28 AM

Vladai Musvydaitei antradienio vakaras buvo įtemptas. TV3 sporto žinių vedėja pateko į nemalonią situaciją, kai nepastebėjo, kad ji jau rodoma tiesioginiame eteryje.

Moteris dar tik ruošėsi pristatyti sporto žinias žiūrovams ir tvarkėsi savo suknelę. Laidos režisieriui pasufleravus, kad ji – jau tiesioginiame eteryje, V.Musvydaitė garsiai paklausė: „Ką??"

Supratusi, kad ji – jau tiesioginiame eteryje, sporto žinių vedėja kiek sutrikusi atsisuko į kamerą, tačiau jau po akimirkos šypsodamasi pristatė pagrindines antradienio sporto naujienas.

Internete pasklidus šiam vaizdui, pati V.Musvydaitė savo „Facebook" profilyje pranešė sulaukusi daug draugų žinučių ir pasijuokė iš šios istorijos.

„Žiūrėjau pati gal kokius dešimt kartų, negalėčiau atkartoti šios situacijos. Tai tikrai nesuvaidinta situacija, o tiesioginis eteris. Džiaugiuosi, kad pavyko suvaldyti emocijas. Tuo metu prie eterio dirbę kolegos vos tramdė juoką. Beveik visi draugai man tą vakarą atsiuntė žinutę su žodžiu: „Ką". Labiausiai patiko Jurijaus Smorigino komentaras: ,,Pasakyk tam už nugaros, kad pažastis nusidepiliuotų". Oi:))))," - rašė V.Musvydaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.