EUROLYGA 2023

Į ringą Maskvoje varžovą M. Rourke'i parinko iš benamių gretų

Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui simpatizuojantis 62-ejų amerikietis aktorius Mickey Rourke'as po 20 metų pertraukos Maskvoje vėl žengė į bokso ringą. Per parodomąjį mačą Rusijos sostinėje M.Rourke'as įveikė 33 metais jaunesnį amerikietį Elliotą Seymourą.

Per parodomąjį mačą Rusijos sostinėje M.Rourke'as įveikė 33 metais jaunesnį amerikietį Elliotą Seymourą (dešinėje).<br>RIA Novosti nuotr.
Per parodomąjį mačą Rusijos sostinėje M.Rourke'as įveikė 33 metais jaunesnį amerikietį Elliotą Seymourą (dešinėje).<br>RIA Novosti nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-30 16:33, atnaujinta 2018-01-20 07:13

JAV profesionalų reitinge šis 29-erių boksininkas užima 256-ą vietą, bet filmo „9,5 savaitės“ žvaigždei tai nesutrukdė laimėti lengvai ir taip pradžiuginti Rusijos publiką, laukusią V.Putino gerbėjo pergalės.

Keistoje dvikovoje M.Rourke'as jau antrajame raunde du kartus pasiuntė savo varžovą į nokdauną, todėl teisėjas nutraukė kovą. Tik po renginio paaiškėjo, kad Holivudo žvaigždės varžovas yra benamis, kuris galimai sutiko pralaimėti, kad išspręstų finansines bėdas, skelbia „Daily Mail“.

Artimi E.Seymourui žmonės teigė, kad devynias pastarąsias kovas pralaimėjęs amerikietis yra sudėtingoje situacijoje, jam tenka miegoti gatvėje, tad juo tiesiog pasinaudojo toje pačioje salėje besitreniruojantis M.Rourke'as.

„Akivaizdu, kad tai buvo sutarta kova. Visas tas ramstymasis į ringo virves, pasistumdymai, trankymai vienas kitam per pirštines. Žmonės, kurie treniruojasi „Wild Card“ sporto salėje žino, kokia sunki Ellliotto situacija ir labai nustebčiau, jei jie nepasiūlė jam pinigų, kad surengtų šią kovą“, - kalbėjo kovotojui artimas asmuo.

„Aš manau, kad tai buvo ideali situacija, nes Elliottas pralaimėjo paskutines savo kovas, jo karjera akivaizdžiai eina link pabaigos, tad čia jam buvo šansas ištrūkti iš gatvės. Vienas komentatorius sakė, kad buvo galima parinkti bet kokį benamį ir jis būtų pasirodęs geriau, bet jie beveik buvo teisūs“, - apie sudėtingą E.Seymouro gyvenimą kalbėjo jis.

E.Seymouro artimieji abejojo ir dėl jo psichinės sveikatos. „M.Rourke'o komanda pasinaudojo jo bejėgiškumu. Visi trimituoja, kad 62 metų aktorius nugalėjo perpus jaunesnį kovotoją, bet jie neužsimena, kad Elliottas jau kurį laiką gyvena gatvėje, sunkiai bendrauja su žmonėmis“, - pasakojo jo artimieji.

„Visas šis šou buvo suorganizuotas pakelti blėstančios žvaigždės savivertę ir publikos malonumui“, - tokią išvadą darė renginį stebėję komentatoriai, pabrėždami, kad Rusijos sirgaliai vieningai palaikė ne kartą V.Putinui paramą parodžiusį M.Rourke'ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.