EUROLYGA 2023

Futbolininkas sirgalių pamokė karatė stiliumi – iš kojos į galvą

Futbolininkas susimušė su sirgaliumi aikštėje.<br>youtube.com
Futbolininkas susimušė su sirgaliumi aikštėje.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 6:06 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 10:37 PM

Per Hondūro futbolo pirmenybių ketvirtfinalį sulaukta riaušių ir muštynių su karatė elementais. Per „Real Espana“ ir „Deportivo Marathon“ klubų akistatą, kurią laimėjo išvykoje žaidę „Real Espana“ žaidėjai 2:0, įvyko masinės futbolininkų ir sirgalių muštynės.

„Marathon“ ketvirtfinalį pralaimėjo bendru rezultatu 3:4, o šiuo faktu nepatenkinti sirgaliai išbėgo į aikštę ir santykius su „Real“ futbolininkais bandė išsiaiškinti kumščiais.

„Real“ ekipos kapitonas Marlonas Pena nutarė nebėgti nuo įširdusių šeimininkų ekipos aistruolių, o įsibėgėjo ir kaip karatistas viena koja pašokęs vožė vyrui į galvą. Aistruoliui pasisekė, kad smūgis nebuvo itin taiklus – kitu atveju žandikaulio lūžis būtų garantuotas.

Situaciją aikštėje ramino ir policija, ir vietos ekipos atstovai. Tačiau nesutarimai persikėlė už stadiono ribų. Kaip teigė policijos atstovai, prie stadiono įvyko dar vienos muštynės, kuriose žuvo „Real“ ekipos sirgalius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.