EUROLYGA 2023

Arti mirties: dronas vos neužkrito ant kalnų slidininko galvos

Marcelas Hiršcheris vos nepateko į bėdą – ant jo vos neužkrito dronas.<br>youtube.com
Marcelas Hiršcheris vos nepateko į bėdą – ant jo vos neužkrito dronas.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 1:46 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 6:07 PM

Austrijos kalnų slidininkas keturis kartus planetos čempionas Marcelas Hiršcheris gali laikyti save laimės kūdikiu – per varžybas Italijoje prie pat 26-erių austro nukrito masyvus dronas, kuris filmavo pasaulio taurės kovų akimirkas.

Kamerą turintis dronas į trasą nukrito tuomet, kai M.Hiršcheris vykdė savo antrąjį bandymą – vos tik jam įveikus vienus vartus, už jo nukrito dronas. Skirtumas – mažiau nei pusė sekundės.

Tačiau šis incidentas nesutrukdė austrui galutinėje įskaitoje užimti antrąją virtą, laimėtojui pralaimėjus vos 1,25 sek.

Apie tai, kad už jo nukrito dronas, M.Hiršcheris sužinojo po finišo: „Šiaip, tai siaubingas dalykas. Tas dronas galėjo mane sužaloti. Tai būtų geriausias variantas. Blogiausias – mane jis pritrėkštų, aš krisčiau ir nusisukčiau galvą. Tokių dalykų negali būti trasoje“.

Kitą vertus, jau po poros valandų Instagram austras pajuokavo, kad Italijoje vyksta intensyvus dronų skraidymas ir kai kada tuose „greitkeliuose“ dūžta aparatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.