EUROLYGA 2023

Kas geriau įkrauna – profesionalus krepšininkas ar šuolininkas į aukštį?

Raivydas Stanys 2012-ųjų Europos čempionate iškovojo sidabrą.<br>Edgaro Buiko nuotr.
Raivydas Stanys 2012-ųjų Europos čempionate iškovojo sidabrą.<br>Edgaro Buiko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-26 10:12, atnaujinta 2018-02-09 20:47

NKL dėjimų konkurse – neįprasta akistata. Pirmą kartą šiame projekte į oro dvikovą su NKL krepšininku stoja kviestinis svečias. Pirmasis mohikanas – daugkartinis Lietuvos šuolių į aukštį čempionas Raivydas Stanys. Jo varžovas – Kauno „Žalgirio“ dublerių atstovas Matas Jogėla.

Šuolininkas į aukštį projekto filmavimo metu pademonstravo ne vieną įspūdingą „čia ir dabar sugalvotą bei atliktą“ dėjimą. „Norit 360? Imkit. Norit galva paliesto lanko? Prašau“. Maždaug taip atrodė filmavimo užkulisiai... Verta paminėti, jog fizinėmis galimybėmis išsiskiriantis R. Stanys 2012 metais Europos čempionate Helsinkyje peršoko kartelę, iškeltą į 231 cm aukštį, ir tapo Europos vicečempionu.

Lietuvos šuolio monstro konkurentas NKL dėjimų į krepšį projekte irgi gali pasigirti sidabro medaliu. Praėjusią savaitę M. Jogėla su Lietuvos aštuoniolikmečių rinktine tapo Europos vicečempionu. Grįžęs iš Turkijos jaunasis žalgirietis siūlo pasižvalgyti į jo dėjimą ore prakišus kamuolį tarp kojų.

Kuris iš krepšininkų keliauja toliau, per 24 valandas nuspręs NKL Facebook paskyros lankytojai. Balsuoti kviečiame paspaudus ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.