Po nutrauktų sužadėtuvių Deimantė Andriuškaitė laimę surado darbe ir naujuose santykiuose

Kaunietei Deimantei Andriuškaitei (27 m.) santykiai su dvidešimčia metų vyresniu kubiečių kilmės aktoriumi, TV serialų žvaigžde Mario Cimarro (47 m.) nesibaigė kaip pasakose – „ilgai ir laimingai“. Tačiau dabar ji vėl pradėjo giliai kvėpuoti, nėrė į naują veiklą, o širdyje vėl dega meilė užsieniečiui.

D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
D.Andriuškaitė.<br> I.Valeri nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 30, 2019, 8:04 PM

Deimantės pavardė lietuviškoje žiniasklaidoje pradėta linksniuoti 2015-ųjų žiemą, kai paaiškėjo, kad žavios šviesiaplaukės jausmai skirti visame pasaulyje atpažįstamam aktoriui. Poros romano įvykiai vis sparčiau keitė vienas kitą – įsimylėjėliai netrukus tapo sužadėtiniais, bet meilės istorija priesaikos žodžiais „kol mirtis mus išskirs“ nesibaigė.

Priešingai, 2016-ųjų rudenį Deimantė ir Mario pranešė, kad jų santykiai neatlaikė atstumo išbandymo – ji gyveno Lietuvoje, o jis, žinomas vyras, buvo priverstas nuolat keisti gyvenamąją vietą.

Kryžiaus ant vyrų giminės žavi šviesiaplaukė neuždėjo. Krimstis ir ilgai liūdėti moteris sau neleido – beveik dvejus metus jos širdis priklauso užsieniečiui, apie kurį moteris nedaugžodžiauja. „Esu laiminga, tad nenoriu tos laimės švaistyti žodžiais“, – sako mylinti ir mylima moteris.

– Deimante, jūsų santykiai su žinomu vyru, beveik dvidešimčia metų vyresniu aktoriumi M.Cimarro atrodė rimti. Romantiška pradžia, žinia apie sužadėtuves, kelionės po įvairias pasaulio šalis, viešumoje – šilti žvilgsniai vienas kitam. Tikėjote šių santykių ateitimi?

– Žinoma, kad tikėjau, – Mario buvo labai romantiškas, geras ir ištikimas vyras. Deja, gyvenimas kartu parodė, jog mūsų santykiai nėra galimi, – gyventi su menininku išties sunku. Aš viską vertinu racionaliai, esu pedantė ir perfekcionistė, o Mario buvo visiška mano priešingybė.

Laikui bėgant supratau, kad man reikia visiškai kitokio žmogaus. Žmonės nėra idealūs – nesu tokia ir aš.

Supraskite, artimo žmogaus trūkumai mane erzino labiau, nei džiugino jo privalumai, tad atsakymas buvo aiškus.

Sprendimas skirtis atėjo tuomet, kai Mario išskrido filmuotis naujame filme, o aš supratau, jog geriau jaučiuosi viena, nei būdama su kitu žmogumi.

– Greitai atsitiesėte po skyrybų? Leidote sau išsiverkti? O gal kaip tik apsivilkote gražiausią suknelę ir šventėte santykių pabaigą?

– Pats sužadėtuvių jausmas yra nuostabus – esu iš tų moterų, kurios apie piršlybas svajoja visą gyvenimą. Vis dėlto laikas viską sustatė į vietas – supratusi, kad su tuo žmogumi nenoriu nugyventi viso gyvenimo, pajutau, kad atsirado priešiški jausmai.

Tuo metu atrodė, lyg iš manęs kažkas būtų atimta, – juk ta svajonė, kurios išsipildant laukiau, tas išsvajotas pasipiršimas jau įvyko...

– Pasakos scenarijui „ilgai ir laimingai“ nebuvo lemta išsipildyti?

– Deja, gyvenimas yra toks, ir ne viskas būna, kaip aprašyta pasakose... Kalbu nuoširdžiai – po skyrybų atrodė, kad pradėjau iš naujo kvėpuoti. Gyvenimas, kai tu ar tavo partneris yra įdomus žiniasklaidai ar visuomenei, įpareigoja būti tobula pora.

Nuolat sulaukdavome klausimų apie bendrą ateitį, vestuves, atžalas... Mūsų skyrybos taip pat buvo viešai aptarinėjamos – to daugiau nebenorėčiau išgyventi, tad dabar savo santykius slepiu po devyniais užraktais.

Garsiai džiaugsiuosi tada, kai įvyks vestuvės. Tuo metu, kai kūrėme santykius su Mario, viskas buvo kitaip, nes jis – daugelio atpažįstamas vyras, tad natūralu, kad neišvengėme žiniasklaidos dėmesio ir aplinkinių žvilgsnių ar apkalbų.

– 2016-ųjų rudenį, kalbėdama apie skyrybas, pagrindine jų priežastimi įvardijote atstumą. Dabar, praėjus kuriam laikui, jausmus puoselėjate užsieniečiui, apie kurį nedaugžodžiaujate. Kryžiaus ant vyrų giminės, akivaizdu, neuždėjote?

– Jau kurį laiką nebegyvenu Lietuvoje – ateities pamatus kloju Los Andžele, o į Lietuvą grįždavau ir laiką leisdavau tik dėl studijų. Natūralu, kad gyvenant svetur keičiuosi aš, mano požiūris ir mąstymas. Dabar jau dvejus metus susitikinėju su užsieniečiu ir esu laiminga.

– Stebint jūsų socialinių tinklų paskyras matyti, kad daug keliaujate. Kelionės jums – pasaulio atradimo džiaugsmas ar darbo dalis?

– Šiuo metu turiu įtemptą grafiką, susijusį su modelio darbu. Artėja vasara – šį metų laiką skiriu atostogoms. Esu pripratusi keliauti – pabuvusi namuose mėnesį ar daugiau su nekantrumu laukiu, kada ir vėl galėsiu kur nors išskristi.

Vis savęs klausiu, kada ateis tas metas, kai nebenorėsiu keisti aplinkos ir džiaugsiuosi vienu miestu, nors... Gal tai vienas mano asmenybės bruožų?

– Šiuo metu jūsų pagrindinė veikla – komercinio modelio darbas. Jūsų veidas puošia mados žurnalų viršelius ir puslapius, fotografuojatės drabužių katalogams. Jaunystėje žinojote, kad pozuosite prieš fotografų blykstes?

– Galiu tvirtai pasakyti, kad dabar išgyvenu savo aukso amžių. Jeigu kas nors prieš metus būtų pasakęs, kad pozuosiu garsiems fotografams, o mano veidas puoš garsiausius žurnalus, turbūt nebūčiau patikėjusi.

Į tokią rinką patekti labai sunku – tikiu, kad sėkmė man šypsosi ne tik dėl išvaizdos.

Gyvenu Amerikoje, čia galimybės kitokios – esu dėkinga, kad turėjau progą susipažinti su tinkamais žmonėmis, tuomet ir sėkmė pradeda šypsotis greičiau. (Šypsosi.)

– Kryptingai ėjote link šio tikslo? Iš kur jūsų aistra madai?

– Turbūt didžiausia savo aistra galėčiau įvardyti drabužius ir dizainą. Kiekvieną rytą pradedu vartydama mados žurnalų puslapius, domiuosi ir žinau, kaip atrodo naujausios mados namų kolekcijos, kokios spalvinės gamos ir tendencijos vyrauja – taip elgiuosi nuo mažens, tad modelio darbo užkulisiai mane pradėjo dominti natūraliai.

Daugiau skaitykite antradienio „Lietuvos ryto“ žurnale „Stilius“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.