Alexa Chung – naujos kartos Kate Moss

Norite tapti garsia mergaite? Anksčiau norint prasibrauti į žinomų mergaičių gretas reikėjo retai rodytis viešumoje. Pavyzdžiui, britės Kate Moss sėkmės receptas buvo labai paprastas: žavaus veidelio modelis visada slėpėsi po paslapties šydu, rašo žurnalas „Stilius plius“.

A.Chung sekėsi visada, kad ir ko ji imdavosi.<br>AP nuotr.
A.Chung sekėsi visada, kad ir ko ji imdavosi.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Stilius plius“

Mar 27, 2015, 4:42 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:20 AM

Karališkąjį posakį „niekada nesiskųsk, niekada nesiaiškink“ pamėgusi 41-erių K.Moss nebedalija interviu ir stengiasi kuo mažiau rodytis viešumoje.

Nieko stebėtina: K.Moss iš mergaitės jau tapo žinoma ponia.

Santūrumas britei šiais laikais tikrai nepadėtų tapti žinomai. Nori būti garsi mergaitė? Tai labai paprasta: turėk išskirtinį stilių ir įsigyk išmanųjį telefoną.

Jei naujos kartos žinomos mergaitės, tokios kaip Alexa Chung, Cara Delevingne ir Olivia Palermo, paviešina savo išvaizdos pokyčius ir geriausios draugės asmenukes, pritraukia milijonus gerbėjų.

Jaunos moterys ne svajoja, kaip prasiveržti į aukštuomenę ir taip išgarsėti, bet griebiasi visų įmanomų gudrybių, kad atkreiptų į save dėmesį ir taptų žvaigždėmis.

Šiuolaikinė garsi mergaitė (It girl) – britė A.Chung (30 m.). Ji nėra kilusi iš itin turtingos šeimos, bet yra viena iš tų, kurioms merginos pavydi arba tiesiog nori sekti jos pėdomis. Ir pavydėti, ir žavėtis tikrai yra kuo: Alexa dirba radijuje, televizijoje, prestižiniame mados žurnale „Vogue“ ir dar yra modelis.

A.Chung sekėsi visada, kad ir ko ji imdavosi. Kai atsisakė modelio karjeros ir pasinėrė į mados žurnalistiką, šis posūkis taip pat buvo labai sėkmingas. Tad nieko nuostabaus, kad 2013-aisiais britė uždirbo du milijonus eurų.

Žinoma, ji dar negali konkuruoti su pripažintomis garsiomis poniomis. Bet įtakingasis „New York Times“ jau nudžiugino A.Chung optimistinėmis prognozėmis: „Ji – naujos kartos Kate Moss.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.