Naujiena grožio rinkoje: kremas su natūraliais kavos tirščiais

Rytą galima pradėti su kavos puodeliu rankose arba... su kavos kremu ant jų. Didžiausiai Baltijos šalyse grožio industrijos parodai „Pelenė“ miesto kavinių tinklas „Caif Café“ ir natūralios kosmetikos gamintojai „Vivi“ sukūrė išskirtinį produktą – pirmąjį Lietuvoje rankų kremą su natūraliais kavos tirščiais, kurie naudojami kaip vandens pakaitalas ir jungiamoji kremo medžiaga.

Kremas su natūraliais kavos tirščiais.
Kremas su natūraliais kavos tirščiais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 12:44 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:40 AM

Ribotam kiekiui – vos 200 pakuočių – „Caif Café“ espresso rankų kremo sukurti buvo sunaudoti daugiau nei 5 kilogramai aukščiausios kokybės maltos arabika pupelių kavos.

Apie kavos, kaip tonizuojančio ir žvalumo suteikiančio gėrimo, naudą žinoma nuo seno, tačiau pastaruoju metu kosmetologai vis dažniau prabyla apie šio gėrimo stebuklingą poveikį odai.

„Tai rankų kremas, praturtintas aukščiausios kokybės kava. Tokioje kavoje esantis kofeinas yra nepaprastai vertingas odos priežiūrai: jis aktyvina mikrocirkuliaciją, tonizuoja odą, ją gražina. Juk rankos – amžiaus, gyvenimo būdo ir dėmesio sau išdavikės. Bendras „Caif Café“ ir „Vivi“ produktas yra labai aktyvus, jo veiklios medžiagos skirtos atgaivinti pavargusią rankų odą, o sudėtiniai aliejai švelniai ją puoselėja, gerina būklę. Kremo poveikis, vertingos medžiagos ir natūralus aromatas užtikrina produkto unikalumą ir pelno simpatijas kiekvieno, vertinančio kokybę“, – įsitikinusi „Vivi“ atstovė ryšiams su visuomene Rimantė Kvašinskaitė.

Kavoje esančio kofeino galima rasti daugelyje anticeliulitinių ir lieknėti padedančių priemonių, nes jis turi tonizuojamąjį poveikį. Tačiau kava – tai ne tik kofeinas, joje yra organinių rūgščių, riebalų, alkaloidų (organinių junginių), kalio, magnio, geležies bei mineralinių medžiagų. Be to, kavos aliejuje gausu linolo rūgšties, būtinos formuotis odos lipidiniam barjerui. Ši rūgštis didina odos elastingumą, gydo uždegimus, stabdo senėjimą ir apsaugo nuo kenksmingo saulės poveikio.

„Žinant, kokią naudą teikia kava, o ypač jos panaudojimas ant kūno, natūraliai gimė idėja sukurti tokį produktą. Tikrieji kavos mėgėjai bus ypač nudžiuginti, nes nuo šiol kava kvepės ne tik mintys, bet ir rankos“, – apie idėją kalbėjo miesto kavinių tinklo „Caif Café“ rinkodaros skyriaus vadovė Ieva Vaičiūnaitė.

Kosmetikos gamintojai namų sąlygomis tokio kremo kurti nesiūlo. Tačiau pataria išmėginti paprastą ir kartu veiksmingą rankų pilingo idėją.

Lygiomis dalimis sumaišome šaukštą Himalajų druskos, šaukštą kavos tirščių bei dušo gelio ir gauta mase švelniai šveičiame rankų odą. Suskilinėjusi, sausa oda bemat atsigaus, pašalinsite negyvas odos ląsteles ir pagerinsite savo odos būklę. O tada „pabudintą“ rankų odą palepinkite aktyviu kremu su tikra miesto kava.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.