Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėti per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? Pateikiame trumpą apžvalgą.

Amber Heard ir Johnny Deppas.<br>ViDA Press nuotr.
Amber Heard ir Johnny Deppas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 1, 2015, 5:37 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:26 AM

Problemos rojuje

Vos prieš keletą mėnesių susituokusių aktorių Johnny Deppo ir kone perpus jaunesnės Amber Heard santykiai jau braška. Kalbama, kad po intymios tuoktuvių ceremonijos „Karibų piratų“ žvaigždė ir jo mylimoji praleidžia kur kas daugiau laiko atskirai nei kartu. Medaus mėnuo taip pat nebuvo nusisekęs – A.Heard turėjo išvykti į Londoną, o J.Deppas pasuko Australijos link.

Nesusipratimas dėl viščiuko

Aktorei Milai Kunis popdainininkė Kristina Karo metė kaltinimus – neva aktorė, dar gyvendama Ukrainoje, pavogė jos viščiuką Doggie. K.Karo tvirtina, kad dėl netekties jai netgi teko kreiptis pagalbos į psichologą. M.Kunis iš tokių kaltinimų tik pasišaipė: „Buvau sugniuždyta. Žliumbiau. Jaučiausi priblokšta, negalėdama atsikvošėti: kokį viščiuką aš pavogiau? Atsiprašau šios moters, kuri tuo metu buvo kūdikis. Norėčiau pareikšti 5 tūkst. dolerių priešieškinį už tai, kad buvau priversta čia sėdėti ir žiūrėti K.Karo muzikinį vaizdo klipą. Man skauda visą kūną, skauda akis, jos dega. Už tai turi būti atlyginta.“

Kūrybinga gražuolė

Supermodelis Alessandra Ambrosio debiutavo kaip papuošalų kūrėja. Ji padėjo „BaubleBar“ sukurti juvelyrinių dirbinių liniją. 50 skirtingų papuošalų atskleidė meniškąją, net bohemietiškąją Alessandros pusę. Brazilų kilmės gražuolė, savaime suprantama, pati tapo šios kolekcijos reklamos veidu.

Atvertė nuotraukų albumą

Seksualioji Holivudo aktorė Sofia Vergara paviešino savo nuotraukų albumą. Jame – asmeniškiausios aktorės gyvenimo akimirkos iš gimtosios Kolumbijos. Nuotraukose būsima žvaigždė užfiksuota įvairiausiais gyvenimo tarpsniais, pradedant šokiais mokykloje, kai dar buvo vaikas, ir baigiant paaugliškomis linksmybėmis. Tuo laiku, kai buvo padarytos nuotraukos, Sofia galėjo tik nedrąsiai svajoti apie pasaulinę šlovę. Vis dėlto šie kadrai – geriausias įrodymas, kad ant pjedestalo jai padėjo užlipti įgimtas žavesys

Diktatorius Holivude

Išvydus JAV prezidento Baracko Obamos ir Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong-uno, besilinksminančių Holivude, nuotraukas buvo galima pamanyti, kad valstybių vadovai užkasė karo kirvį. Tiesa, iš tiesų Holivude siautėjo profesionalūs jų mėgdžiotojai Reggie Brownas (B.Obama) ir Howardas (K.Jong-unas), kuris dėl savo paties saugumo neatskleidžia pavardės. Linksmai nusiteikę vyrai pabandė įsivaizduoti, kaip atrodytų konservatyviojo Šiaurės Korėjos vadovo K.Jong-uno pirmoji kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas.

Kitoks krepšinis

Išvydę Jungtinės Karalystės princą Harry neįgaliojo vežimėlyje neapsigaukite – aristokratas kuo sveikiausias. Princu populiariuoju pravardžiuojamas Harry sėdo į vežimėlį tam, kad galėtų pažaisti krepšinį su sužeistais australų kariais ir taip praskaidrinti jiems dieną. Kas geriau supranta kare patirtą siaubą nei iš kariuomenės ką tik pasitraukęs princas Harry?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.