Žvaigždžių savaitė: įsimintiniausi garsenybių nuotykiai

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėti per savaitę nutiko Holivudo garsenybių gyvenime? Pateikiame trumpą apžvalgą.

Aktorius ir UNICEF ambasadorius Didžiojoje Britanijoje Ewanas McGregoras pasidalijo nuotraukomis iš Nepalo.
Aktorius ir UNICEF ambasadorius Didžiojoje Britanijoje Ewanas McGregoras pasidalijo nuotraukomis iš Nepalo.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 6, 2015, 5:28 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 6:47 PM

Žvaigždės kartais krinta

Aktorius Bradas Pittas, į labdaros renginį atvykęs nubrozdintu veidu, privertė sunerimti ištikimiausius gerbėjus. Paklaustas apie sužalojimus jis atsakė: „Štai kas nutinka, kai bėgi laiptais tamsoje pilnomis rankomis ir avėdamas šlepetėmis. Jeigu paskui mėgini judėjimą į priekį sustabdyti veidu, tuomet įvyksta avarija.“ Kol Bradas teisinosi dėl sužalojimų, jo žmona Angelina Jolie skleidė šilumą ir gerą nuotaiką per Vaikų pasirinkimo apdovanojimus.

Angelų gretos pasipildė

Net 10 manekenių papildė „Victoria’s Secret“ angelų gretas. Tai itin svarbus įvykis ne tik brazilei Lais Ribeiro ir kitoms devynioms gražuolėms, bet ir visam mados pasauliui. Iki šiol oficialiais „Victoria’s Secret“ angelais galėjo vadintis tik penkios manekenės.

Naujasis Džokeris

Pastaruoju metu Holivude daugiausia aistrų kelia tik kitais metais dienos šviesą išvysiantis filmas „Suicide Squad“, kuriame pasirodys garsiausi istorijos blogiukai. Didžiausia filmo žvaigždė – Džokeris. Tobuliausiu Betmeno priešu tituluojamą Džokerį įkūnys aktorius Jaredas Leto. Nors jo įvaizdis ilgai buvo laikomas paslaptimi, 75-ojo Džokerio personažo gimtadienio proga paviešinta pirmoji oficiali žaliaplaukio J.Leto nuotrauka.

Apokalipsės pranašė

Dizainerė Vivienne Westwood, lydima apokaliptinių herojų, išėjo į Londono gatves protestuodama prieš skalūnų dujų gavybą. Moteriai ant rankų buvo sužalota lėlė, vaizduojanti ateities kūdikių likimą. „Aš tik mėginu parodyti žmonėms, koks pavojus gresia. Mes turime sustabdyti destrukciją“, – sakė V.Westwood.

Geradarys aktorius

Aktorius ir UNICEF ambasadorius Didžiojoje Britanijoje Ewanas McGregoras pasidalijo nuotraukomis iš Nepalo, kuriame viešėjo prieš dvejus metus. Taip aktorius paragino britus aukoti labdaros organizacijoms, besirūpinančioms žemės drebėjimo aukomis Nepale. Praėjusį savaitgalį du galingi žemės drebėjimai sudrebino Nepalą, nusinešdami daugiau nei 2 tūkst. žmonių gyvybę.

Užtarnautas poilsis

Viena populiariausių dainininkių pasaulyje Rihanna kelioms savaitėms nuo darbų atitrūko išvykusi į Havajus. Honolulu salos pakrantėje paparacų užfiksuota žvaigždė pademonstravo nepriekaištingas kūno linijas. Mažytis, menkai kūną pridengiantis baltas bikinis išryškino ne tik dailią Rihannos figūrą, bet ir pavydėtiną šokoladinį odos atspalvį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?