Žvaigždžių savaitė: pasakiškos vestuvės ir šventė stileivoms

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Allison Williams ištekėjo už komiko Ricky Van Veeno.
Allison Williams ištekėjo už komiko Ricky Van Veeno.
Popiežius Pranciškus.<br>ViDA Press nuotr.
Popiežius Pranciškus.<br>ViDA Press nuotr.
Popiežius Pranciškus jaunystėje.
Popiežius Pranciškus jaunystėje.
Popiežius Pranciškus jaunystėje.
Popiežius Pranciškus jaunystėje.
Emma Roberts.
Emma Roberts.
Olivia Culpo.
Olivia Culpo.
Karščiai per „Emmy“ apdovanojimus buvo sunkiai pakeliami.
Karščiai per „Emmy“ apdovanojimus buvo sunkiai pakeliami.
Demi Lovato.
Demi Lovato.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

Oct 4, 2015, 8:31 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 1:22 AM

Pasakiškos vestuvės

Aktorė Allison Williams (27 m.) ištekėjo už komiko Ricky Van Veeno (34 m.). Ištaigingų vestuvių kadrais „Merginų“ („Girls“) aktorė pasidalijo su gerbėjais socialiniuose tinkluose ir atskleidė, kad išskirtinę dieną vilkėjo mados namų „Oscar de la Renta“ vestuvinę suknią.

Istoriniai kadrai

Popiežius Pranciškus (76 m.) – istoriją rašantis žmogus. Jis pamažu reformuoja Katalikų bažnyčią skleisdamas meilę ir supratingumą. Jis yra pirmasis popiežius, kurį gerbia ir liaupsina net kitų religijų atstovai. Tad pirmoji jo kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas tapo didžiuliu įvykiu už Atlanto. Vašingtone popiežių Pranciškų pasitiko svarbiausi politikai ir dvasininkai. Tuo metu Vatikanas istorinės kelionės proga paviešino pontifiko jaunystės nuotraukas.

Neregėti karščiai

Per prestižinius „Emmy“ apdovanojimus pasiekti karščio rekordai – plieskė kaitri saulė, o oras buvo įkaitęs iki 37,2 laipsnio. Dailiosios lyties atstovės gelbėjosi nešiodamosi mažyčius ventiliatorius, o vyrams teliko braukti prakaitą. Vis dėlto aktorė ir „Mis visata 2012“ Olivia Culpo neatlaikė tvyrančios įtampos ir kaitros. Gražuolė vos nenualpo tiesioginiame eteryje. Susvyravusia O.Culpo tuoj pat pasirūpino šalia stovinčios garsenybės.

Romantiškas gimtadienis

Dainininkė ir dizainerė Heidi Montag atšventė 29-ąjį gimtadienį. Žvaigždė nusprendė vakarėlio nerengti ir su sutuoktiniu Spenceriu Prattu (32 m.) nuvyko į žirgyną, kur romantiškai praleido popietę jodinėdama.

Šventė mados gurmanams

Į mados ir juodojo humoro mėgėjų namus atėjo šventė – pradėtas rodyti serialas „Scream Queens“. Jau po pirmosios serijos televizijos serialas sulaukė neregėtos sėkmės, o mados kritikai jį jau pavadino vienu stilingiausių pastarojo dešimtmečio serialų. Pagrindinį vaidmenį jame atlieka ne kas kitas, o gražiosios Julios Roberts dukterėčia Emma Roberts (24 m.).

Pavojinga gražuolė

Dainininkė Demi Lovato (23 m.) tapo sportinės avalynės gamintojo „Skechers USA“ reklamos veidu. Per specialią fotosesiją hito „Skyscraper“ atlikėja įsiamžino kumščiais talžydama bokso kriaušę ir sėdėdama ant galingo motociklo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.