Laisve alsuojantis Niujorkas Heloviną pavertė erotikos švente

Kas sakė, kad Heloviną švenčia tik vaikai? Helovino vakarėliai, o ypač su ryškiu seksualumo prieskoniu, užsienyje itin populiarūs ir tarp aistringų suaugusiųjų. Kada, jei ne šią naktį, galite iš ramios orios biuro darbuotojos pavirsti į laukinę katytę, seksualią išdykusią medicinos slaugytoją ar mokinukę? Pasirodo, šie kostiumai Helovino naktį labiausiai traukia vyrus. Štai keletas madingiausių pasiūlymų seksualiam ir truputį grėsmingam Helovino vakarėliui.

H.Klum jau ne vienus metus organizuoja Helovino vakarėlius ir stebina savo apranga.<br>„ViDA Press“ nuotr.
H.Klum jau ne vienus metus organizuoja Helovino vakarėlius ir stebina savo apranga.<br>„ViDA Press“ nuotr.
P.Hilton.
P.Hilton.
Modelis P.Nemcova kartą Helovinui pasirinko Kleopatros kostiumą.
Modelis P.Nemcova kartą Helovinui pasirinko Kleopatros kostiumą.
Aktorė C.Electra apsivilko maudymosi kostiumėlį iš serialo „Gelbėtojai“.
Aktorė C.Electra apsivilko maudymosi kostiumėlį iš serialo „Gelbėtojai“.
P.Hilton mėgsta itin seksualią aprangą.
P.Hilton mėgsta itin seksualią aprangą.
Aktorė Phoebe Price pamėgdžioja dainininkės M.Cyrus scenos aprangą.
Aktorė Phoebe Price pamėgdžioja dainininkės M.Cyrus scenos aprangą.
K.Kardashian irgi švenčia.
K.Kardashian irgi švenčia.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

2015-10-31 08:39, atnaujinta 2017-10-06 17:01

Jeigu norite ko nors originalesnio, nei būti seksuali policininkė, aistringa medicinos slaugytoja ar pašėlusi vienuolė, rinkitės neįprastus kostiumus. Pavyzdžiui, seksualios pataikūnės.

Tereikia labai trumpo mėlyno sijonėlio (tiks ir šortai) su petnešomis, labai aptemptos geltonos viršutinės dalies ir pataikūniškų akių plaukų lankelyje. Atrodysite lyg iš animacinio filmo suaugusiems.

Dar kažko originaliau? Taip, net ir lempos kostiumas gali būti seksualus. Įspūdį padarysite ir pavirtusios televizoriaus pulteliu, gabalėliu picos ar kepta bulvyte. Viskas, ko reikia, – tik laki vaizduotė ir drąsa.

Atrodysite seksualiai ir juokingai. Tik vertėtų nepamiršti – kas per daug, tas nesveika. Išlaikykite stilių ir savo vertę. Net ir per Heloviną.

Tradicija spalio 31-ąją persirenginėti įvairiais kostiumais atsirado Airijoje ar Škotijoje maždaug XIX amžiuje. Šiek tiek vėliau ši tradicija išplito ir Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV).

Praėjusio amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje JAV parduotuvėse jau pasirodė pirmieji masinės gamybos šventiniai kostiumai. Tiesa, tuo metu jie dažniausiai vaizduodavo antgamtines mistiškas ir grėsmingas būtybes, tokias kaip vaiduokliai, skeletai, velniai, raganos.

Tad kada Helovinas tapo erotiška švente su itin seksualiais moteriškais apdarais? Pasirodo, viskas prasidėjo sekso ir aukštakulnių mieste Niujorke.

1973-iųjų spalio 31-osios vakarą Grinvičo rajone (Greenwich village) įsisiautėjo spalvingas Helovino paradas. Kadangi tuo metu Grinvičas buvo gausiai apgyvendintas homoseksualų, bičiulių paradas einant nuo namo prie namo ir prašant saldainių virto tikra audringa viso rajono švente.

Spalvingas vakarėlis, kuriame netrūko pačių keisčiausių kostiumų, greitai išgarsėjo ne tik Niujorke, bet ir už jo ribų. Dabar Grinvičo Helovino vakarėlis – didžiausias viešas tos dienos renginys visose Jungtinėse Valstijose. Į jį kasmet susirenka apie 50–60 tūkstančių žmonių.

Po pirmojo Grinvičo parado prasidėjo tikra Helovino verslo fiesta. Drabužių bei kostiumų gamintojai greitai suprato, kad suaugusiųjų šventiniai kostiumai gali virsti pelningu verslu.

Tiesa, juokaujama, kad moterys turi nedaug pasirinkimų, kaip apsirengti Helovino šventei, – arba baisia ragana, arba seksualia katyte. O kas nori linksmybių vakarą būti tituluojama ragana? Jau gana, kad antroji pusė ir taip retkarčiais (jei ne garsiai, tai mintyse) taip pavadina.

Štai todėl moterys mieliausiai šio vakaro linksmybėms renkasi itin seksualius apdarus ir visai dėl to nesiskundžia.

Dar sakoma, kad rimti amerikiečiai taip mėgsta Helovino vakarėlius, nes nors vieną naktį nori pasijusti kitokie, nei yra iš tikrųjų, ir sulaukti daug dėmesio.

Net garsenybės, kurioms dėmesio tikrai netrūksta, nepraleidžia progos nustebinti aplinkinius ir per Helovino vakarėlį.

Prieš porą metų labai daug apkalbų sulaukė seksualių, o kartais net ir vulgarių aprėdų nesibodinčios amerikiečių dainininkės Miley Cyrus (22 m.) dėvėtas purpurinis, vieną krūties spenelį vos pridengęs Helovino kostiumas.

Amerikiečių dainininkė Pink (36 m.) nebijo ir iš savęs pasijuokti. Per Heloviną pasipuošusi klouno kostiumu ji atrodė ne tik linksmai, bet ir seksualiai. Trumpa taškuota suknelė ir raudonų plaukų perukas jai labai tiko.

Modelis Petra Nemcova (36 m.) visada atrodo žaviai, bet per vieną Helovino šventę pasipuošusi Kleopatros kostiumu ji atrodė tiesiog pritrenkiamai. Beje, net artimiausi Petros žmonės neatpažino juodu peruku ir balta ilga suknele pasipuošusios gražuolės.

Visuomet stulbinamai atrodanti manekenė Heidi Klum (42 m.), kartą pasirinkusi aptemptą katytės kostiumą, privertė ne vieną išsižioti.

Na, o aptemptas animacinio herojaus vėžliuko Nindzės kostiumas, vilkimas dainininkės Rihannos (27 m.), atrodė labiau juokingai nei seksualiai.

Visus figūros linkius išryškinantis aptemptas skeleto kostiumas, kurį praėjusių metų Helovino vakarėliui pasirinko garsioji Kim Kardashian (35 m.), labiau baugino nei žavėjo.

Niekas nepaneigs, kad viešbučių tinklo paveldėtoja blondinė Paris Hilton (34 m.) mėgsta gilias iškirptes ir trumpus sijonėlius. Tad niekas ir nenustebo, pamatęs ją, pasipuošusią itin seksualia policininkės apranga. Turbūt tą Helovino naktį net ir patys geriausi berniukai troško, kad juos sulaikytų tokia tvarkos saugotoja.

Vyriškos lyties atstovai turbūt ne mažiau norėtų būti paskraidinti tokios seksualios pilotės, kaip aktorė Blake Lively (28 m.). Juoda trumpa suknele, tokios pat spalvos kaklaraiščiu ir piloto kepure pasipuošusi aktorė atrodė labai patraukliai, bet tikrai ne vulgariai.

Kas bendra tarp sausainių su pienu ir seksualumo? Jei nežinote atsakymo, jums vertėtų pamatyti dainininkės Mariah Carey (45 m.) ir jos sutuoktinio reperio Nicko Cannono (35 m.) prieš kelerius metus dėvėtus Helovino kostiumus. Beje, apvalių formų dainininkė itin seksualius kostiumus Helovino šventei renkasi dažnai.

Aktorė Carmen Electra (43 m.) prieš porą metų nepriekaištingas kūno linijas per Helovino vakarėlį pademonstravo apsivilkusi savo seną raudoną maudymosi kostiumėlį iš kadaise populiaraus televizijos serialo „Gelbėtojai“.

Ne mažiau populiaraus filmo „Graži moteris“ („Pretty woman“) herojės kostiumą Helovino vakarėliui pasirinko ir aktorė Emma Roberts (24 m.). Mat filme pagrindinę heroję suvaidino ne kas kitas, o Emmos teta, viena garsiausių šių laikų Holivudo aktorių Julia Roberts (47 m.).

Dainininkė, aktorė ir drabužių dizainerė Kelly Osbourne (30 m.) juokavo, kad norėdama per Heloviną atrodyti kaip krūtiningoji raudonplaukė aktorė Christina Hendricks (40 m.), žinoma iš serialo „Reklamos vilkai“, turėjo užsisegti net tris liemenėles.

Pasipuošusi trumpais lapių kailiniais ir veidą pridengusi rudosios miško gudruolės kauke, aktorė Kristen Dunst (33 m.) atrodė seksuali laputė. Smalsuoliams buvo leista spėlioti, ar po trumpais kailinukais aktorę dar kas nors šildo žvarbią spalio naktį.

Tad smagių linksmybių šį vakarą!

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo